Kolejne Bugi!

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Cooper364, 8 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cooper364

Cooper364 User

Ostatniego czasu napisalem ze mam problem z muzyka w grze. Nie dostalem pomocy, ale coz..
    Od 2 dni mam kolejne - gorsze problemy. Kiedy wchodze w Skylab on nie otwiera sie, a pobiera sie plik indexInternal.es. Przy aukcji smieszniejsza sprawa. Otwieram ja, a tu pokazuja mi sie oferty tylko do CPU Amunicyjnego czasem 3 dalej. Dzienna i tygodniowa w ogole nie dzialaja. Od razu mowie ze wyczyszczenie ciasteczek nie dziala.

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

A próbowałeś czyszczenie Flasha ? :) Sprawdziłeś również Swoje połączenie sieciowe ? :)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. Cooper364

Cooper364 User

Polaczenie sieciowe jest jak kobieta. Raz dziala wspaniale, raz jest na mnie obrazone nikt nie wie czemu hehe. Jak wyczysic Flasha? Sprobuje tego.

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Cały opis czyszczenia Flasha znajdziesz tutaj ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

5. Cooper364

Cooper364 User

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.