Blad kolejny bug ulepszanie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Mastachh, 26 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mastachh

Mastachh User

Ulepszam sobie promerium prędkość jak i osłonki. Osłony normalnie działają [zwiększają się] natomiast SPEED NIE?

Boże masakra... Reload mapy, logout, ciągle podsyłanie promerium nic nie dało.

no masakra...

2. Mam to samo tylko po wylogowaniu wszystko jest ok

3. Wiosna przyszła, kwiatki się pojawiły. Nowe życie.

BP nie chce być gorsze i dają od siebie to, na czym znają się najlepiej: nowe rzeczy w grze i z automatu nowe bugi. :D

No są z tym problemy nie powiem, i to mocno komplikujące pewne sprawy.

Na pewno już zostało to zgłoszone supportom przez graczy, a oni dalej przekazali gdzie trzeba.

Póki co, pomaga wrzucenie kilku jednostek na dany przedmiot ulepszania, żeby cały transport podkrętki prawidłowo zadziałał.

Dlaczego Ty tak nie możesz, nie wiem.

Ostatnie edytowanie: 2 maja 2015
    kris0211. lubi to.
  4. A u mnie działa prawidłowo. Czemu zdecydowana większość graczy codziennie po kilka sztuk złotka wrzuca w napędy?
    Walnijcie tak jak ja kilka pełnych transportów złotka w napędy, a sepromu w rakietki i osłony to styknie na parę miesięcy.

5. bo BP wprowadfza nowe zęczy bo zestarymi bufgami nie daje rady :)

6. piopawi1

piopawi1 User

Problem istnieje .
    Uszlachetnienia nie wydają się szlachetnie skonstruowane albo coś miesza.

7. Witam.

Czasem tak jest, że po wrzuceniu surowca nie dodaje Nam bonusu do generatora/lasera. Wystarczy dorzucić jeszcze z jedną jednostkę surowca lub przelogować się, przeskoczyć przez wrota i wszystko jest w porządku.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.