Konfiguracja w hangarze!!!

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika vorilhon, 7 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. vorilhon

vorilhon User

Witam! Mam taki pomysł odnośnie konfiguracji: jak wiadomo, obecnie trzeba usunąć całą konfę, żeby zmienić statek. A co by było, gdyby były przyciski usunięcia konfy osobno dla statku, dronów i peta? Albo pod jednym przyciskiem byłoby rozwijane podmenu usunięcia konfy osobno dla statków, dronów i peta? Przecież nie zawsze zachodzi potrzeba zmiany wszystkiego. Zaoszczędziłoby się trochę czasu i nerwów? Wypowiadajcie się, a może ktoś poprze mój pomysł, ktoś z góry, to tylko kwestia skryptu...

Ostatnie edytowanie: 7 sierpnia 2016
  2. warrriat

warrriat User

Ale wiesz że wyposażenie dronów jest oddzielne dla jednego statku tak samo z petem. Czyli np jeśli masz wyposażone drony w havocki/herci/inne dresy i lasery lub osłony w aegisie to żeby je mieć na golcu musisz przełożyć wszystko tak samo z petem. Pare razy się na tym przejechałem zmieniając surgeona na sentilena zapomniałem peta przełożyć, chciałem się wyklepać a tu taka niespodzianka

3. vorilhon

vorilhon User

Właśnie dlatego byłyby te przyciski, żeby nie zmieniać wyposażenia na całości, tylko na tym, co się chce...

4. Andromeda5

Andromeda5 User

Bardzo dobry pomysł, ale dobre pomysły w tej grze nie mają szansy realizacji.

5. vorilhon

vorilhon User

Dopóki ich nie przeczyta ktoś wyżej i nie przypisze sobie...

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.