Konkurs Halloween 2014 - pytania dotyczące konkursu

Temat na forum 'Archiwum HQ' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 20 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jak dodac zdjecie jako post?? niemoge dodac a ze pierwszy raz tu jestem to prosze o pod[powiedz poniewaz niewiem jak dodac zdjecie do postu

2. Na początek polecam przeczytać >TEN< post(pierwsze 3 kroki pomijamy gdyż dotyczą screenów a nie gotowych zdjęć). Gdy już wstawisz zdjęcie na hosting i skopiujesz odpowiedni link(Bezpośredni/Direct), kliknij na ikonę gór ze słoneczkiem[​IMG] (środkowa) i wstaw tam link do twojego obrazka. Dalej postępujesz tak jak ze zwykłym postem.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. Link nie działa:

DarkOrbit PL - Błąd
    Nie posiadasz upoważnienia, aby obejrzeć tę stronę lub wykonać tę czynność.

Naprawił. :p

Ostatnie edytowanie: 24 października 2014
  4. Teraz powinien działać jak trzeba:rolleyes:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

5. Goro^^

Goro^^ User

Można w rogu umieścić swój nick w grze/forum i serwer?
    Czas jest do niedzieli włącznie?

6. BA_THOR

BA_THOR Guest

Możesz umieścić, aczkolwiek nie jest to konieczne. Tak, konkurs jest do niedzieli włącznie.

Pozdrawiam
    BA_THOR

7. BA_THOR ale to trzeba przez hosting zdjec i obrazow dodac a np tak odrazu z kompa niemozna?? bo ja mam rysunek ale nieznam strony hostingowej aby wrzucic obraz a ten co podales miniedziala :( a jakos inaczej mozna wyslac zdjecie??

8. BA_THOR

BA_THOR Guest

jajo2.png

Powyżej wstawiłem obrazek z dysku z pominięciem Hostingu. By uzyskać taki efekt skorzystaj z opcji załącznika. Na dole obok przycisku dodaj odpowiedź jest button "ZAŁADUJ PLIK". Następnie wybierz obrazek, który chcesz wstawić i kliknij otwórz. Potem będzie przesyłanie i ostatecznie wybierzesz, czy chcesz wstawić miniaturkę, czy cały obraz. Tyle.

Edit: Nie zadziała brz praw MOD...
    Edit2: skorzystaj np. z TEGO HOSTINGU

Pozdrawiam
    BA_THOR

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 października 2014

9. Ale chyba tylko WY to macie, hihi. ;)

10. waj802

waj802 User

Prace mozna zgłosić jeszcze jutro?

11. Wyżej już zostało wspomniane, że prace można wstawiać do niedzieli włącznie.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

12. Goro^^

Goro^^ User

Jeszcze jedno pytanko xD
    Jeśli bym wygrał to miałbym się skontaktować z supportem. Tylko jaki temat miałbym zaznaczyć i co napisać ? :D Może idiotyczne pytanie, ale jakoś nie mam pojęcia. Np. "Pytania ogólne"
    "Wygrałem konkurs na forum" ?

13. No chociażby wspomniane Pytania ogóle, jeżeli okaże się że rodzaj zapytania będzie zły nic się przecież nie stanie;).
    W treści zapytania wystarczy napisać że wygrałeś konkurs Halloween na forum. Oczywiście ticket musi zostać napisany z konta które jest powiązane z tym na forum:p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

14. A to jak się wygra to trzeba do suppartu pisać? Przecież mają moje dane bo kupowałem uridium.

15. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Kupowanie urki nie ma z tym nic wspólnego...o_O
    JEŚLI wygrasz, piszesz normalnego ticketa do supportu (zgłoszenie po odbiór nagrody), rodzaj zapytania nie ma znaczenia - byle nie płatności:D

Jak się wszyscy zgłoszą, będzie sprawdzanie czy to na pewno te konta i wypłata nagród :p

pssss... jak wytrzymasz do ogłoszenia wyników to pewnie bedzie też info gdzie się zgłosić po odbiór nagród :p:p

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

16. Adzeus

Adzeus User

A te koszulki będą wysyłane dla zwycięzców pocztą ?

17. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Niestety kosmitów którzy by się podzielili swoją technologią teleportacji przedmiotów nie ma :(
    Jakoś inaczej trzeba to dostarczyć :rolleyes: a najprościej będzie właśnie przez poczte :p

kris0211. i Đαsтαn lubią to.
  18. kiedy bd rostrzygniecie konkursu?? i gdzie bd to opisane?

19. Wyraźnie napisano:
    Oczywiście zwycięskie prace zostaną opublikowane na forum w dziale Centrala, możliwe że nastąpi to jutro gdyż właśnie wtedy mija tydzień od zakończenia konkursu.;)

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

20. Szanowny Myślicielu. W konkursie pisało do 7 dni ROBOCZYCH. Czyli wyniki będą najpóźniej we wtorek. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.