Konto pod szybki zarobek :)

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika GoldenPowerAkaPower, 10 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy ten pomysł jest przydatny?

1. Tak

9 głos(ów)
    64,3%
  2. Nie

5 głos(ów)
    35,7%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witajcie.

W tym temacie chciałbym wam przedstawić mój pomysł na "Konto do bicia alienów"
    Po wylicytowaniu Golca lub Vegi kupujemy formacje bariery lub nietoperza.
    Jak wiemy po ukończeniu misji tutorialowych otrzymujemy premium na 2 tygodnie.
    Przez te 2 tygodnie staramy sie kupić jak najwięcej LF-3 w tym ok. 3/4 osłony BO2 (więcej nam narazie nie potrzeba) i 2/3 Irysy, robimy jak najwięcej misji by spotęgować zarobek uri. Po tych zakupach jak najwięcej uri pakujemy w PP.
    Dlaczego? -> https://board-pl.darkorbit.com//threads/faq-profil-pilota.3001/#post-8980
    Musimy na 15 PP zrobić całe Tajniki Polowania (Rakietologia jest opcjonalna, ale również bardzo się przyda gdyż potrzeba tylko 3 PP więcej). Dzieki temu bedziemy niszczyć DK jako flax w expresowym tempie :) Jak wiemy na Kryśkach można sie dorobić zarówno w uri jak i kredytach. Spokojnie możemy nazbierać na licytacje irysów czy osłon :)

Piszcie co o tym sądzicie i co można tutaj jeszcze poprawić, dodać, zmienić.
    Pozdrawiam :)

2. bariera lub nietoperz ?
    jedyną dobra formacja na alieny jest romb. dzieki niemu kazdy flaksik bez kręcenia ubije dk a bariera da jedynie 5% do bicia które przy małym biciu nie robi różnicy . po za tym lepiej kompletowac lf3 i bo2 niz wydawac krocie na cdd-> pp te pare procent jak mówiłem nic nie da ;p

3. Szybszą metodą było rzucenie przysłowiowego 'flax-a' w LoW ;) gdzie wystarczyły by mu napędy i nawet gdyby męczył się tam godzinę, to ma 5 k uri dla siebie :)
    Piszę, "było" ponieważ teraz LoW zostało zmodyfikowane i grupa 3-ch 'flax'-ów robiłaby te wrota pewnie z pół dnia :)
    mi samemu zeszło na tym prawie 2 godziny :) *(mam na myśli nowe LoW)

4. Dlatego teraz najlepszym i najszybszym zarobkiem dla flaxa są boxy na pvp. Oczywiście Vega i FS. Jak ktoś ma to PET i mech zbierania. Bardziej opłacalne niż DK, ale wciąż mało. Chyba, że kogoś stać na podwajacz

5. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Temat nieaktywny, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.