Konto w statusie HOLD

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika noforcee1337, 30 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Otóż chciałem powrócić na swoje konto do gry po kilku letniej przerwie lecz przy migracji serwera PL2 moje konto zostało w statusie "hold" i kazano mi czekać aż pojawi się skrypt który umożliwi odzyskanie tych kont czy ma ktoś informacje na kiedy przewidziane jest wyjście tego skryptu?

2. Musisz czekać może to potrwać kilka dni a może miesiąc,też tak mialemdopiero po miesiącu mi odblokowali

3. Jeżeli ktoś również ma ten problem to dostałem oficjalne stanowisko od angielskiego support gdyż polski wrzucał tylko standardową formułkę skrypt jest już gotowy i technicy wrzucają powoli konta niedługo powinien być post na forum po zakończeniu prac