Pomoc techniczna Konto

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika _-EMI-_, 21 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zmieniałem juz z 3 razy ;( do maila dostępu nie mają :) jest chroniony potwierdzeniem logowania przez telefon, gdyby mial dostep to juz dawno bym był bez konta. Pisałem z tym problemem do supportu, niestety nie mogą mi w zaden sposób pomóc..Juz trace wiare kompletnie, rok czasu to samo, 5 miesiecy dałem sobie spokój, ale przychodzi mi spam na maila w sprawie zmiany danych więc przyszedłem sprawdzić czy ktos ma podobny problem.

2. serio przez samo id moze ktoś mi na konto wbić ? No to chyba problem rozwiązany, bo przez swoją głupotę zapomniałem zamazac id na screenshocie :( Napisze z prośbą do supportu, ciekawe czy mogą to zmienić

3. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanony Graczu,

z przykrością pragnę Cie poinformować, że ID konta nie da się zmienić. Jest ono generowane automatycznie po założeniu konta i jest na stałe. Na koniec dodam, że znając tylko ID konta nie da się wejścia na konto.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

4. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Zamykam z powodu braku aktywności.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.