Konto

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika purgeanarchy, 17 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Na pl3 został wyczyszczony generał na VRU ale PD nie da się wyczyścić więc dlaczego znikł z całego rankingu? Tak to jest jak daje się passy komu popadnie w MV kilka osób miało passy. Pewnie *coś* albo *coś* to wyczyścili także uważajcie na nich.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 lutego 2018
  2. A na jakiej podstawie przekazałeś komuś dane do konta? Moim skromnym zdaniem... zresztą inaczej. U mnie w grze gdyby nastąpiło takie zgłoszenie wszedł bym na każde konto z osoba i zablokował je na bardzo długo, zgodnie z literką pushingu. A jak kogoś oskarżasz to przedstaw konkretne dowody.

3. z tego co słyszałem na pl3 to poleciał banan za multikonto ale nie mam pewności to tylko plotki ale coś w tym może być prawdy

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

2.13. Dane osobowe/kontaktowe
    Zakazane jest publikowanie danych osobowych innych osób. Do danych osobowych zaliczamy także wszelkie dane kontaktowe (numery lub loginy do komunikatorów, adresy e-mailowe, itp.). Zabronione jest też podawanie nicku w grze innych graczy oraz członków ekipy.

Kara:
    31- 51 pkt

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

5. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

Kłódeczka
    Pozdrawiam
    MOD_TORO

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.