Konto

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika TheMatixXSKILL, 14 maja 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mam pytanie Dlaczego nie moge się zaogować na konto _siwus_ wpisuje hasło pisze że złe oco chodzi ? ktos powie z góry dziekuje

2. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

4 opcje:

1. Włam na konto i zmiana hasła. Sprawdź wtedy maila przypisanego do konta i przeszukaj podejrzane wiadomości z darkorbit z informacją o zmianie hasła lub maila przypisanego do konta. Sprawdź przede wszystkim w wiadomościach usuniętych/koszu

2. Banik na konto (wtedy na końcu adresu w wierszu wyszukiwania pojawia sie kod, zdaje sie =98). To już pozostaje ci pisać do suportu z żądaniem wyjaśnień za co i na ile.

3. Zmieniłeś hasło i zapomniałeś o tym - wtedy użyj prostego narzędzia, jakim jest przypomnienie hasła (znajduje sie tuż pod okienkami do wpisywania pasów). Dostajesz na maila odpowiednią wiadomość z opcją ustawienia nowego hasła (zakładając, że opcja z włamaniem na konto będzie błędna).

4. Coś źle wpisujesz cały czas. Może to być wina literówki w loginie. Jeśli korzystasz z zapamiętanego przez przeglądarke loginu to dokładnie sprawdź go. Względnie proponuje zmienić przeglądarke i na innej spróbować. Jeśli masz w haśle litery Z lub Y, polskie znak typu ś, ą, ż lub duże litery to sprawdź czy nie przestawiłeś sobie klawiatury. Wtedy po prostu w jakimś notatniku dla sprawdzenia wpisz sobie hasło swoje i zobacz, czy wszystko jest jak należy.

3. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,
    Proszę nie powielać tematów. Odsyłam do tego wątku. Ten zamykam. Kolejne próby zakładania tematów o takim wątku będzie skutkowało zamknięciem go bez udzielenia odpowiedzi.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.