Kradzież surowców graczy z innych firm

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SpacePotato, 19 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jeśli gracz z innej firmy zestrzeli obcego, i ja ukradnę mu skrzynkę cargo z obcego, to czy wtedy poważanie też mi spada?

Poproszę o odpowiedź i polecam wkleić ją do tematu FAQ - Poważanie ;)

Po własnym sprawdzeniu donoszę, że kradzież skrzynek cargo graczom wrogich firm nie obniża poważania.
    Pojawia się za to komunikat 'Twoja skrzynka została skradziona przez [nazwa gracza]'.

PS czy tematy zamknięte mogą być w ogóle edytowane przez MOD'ów?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 lutego 2015
    Andromeda5 lubi to.
  2. Oczywiście, że zamknięte tematy mogą być edytowane przez modów, mogą być nawet ponownie otwierane jak zajdzie taka potrzeba:p. Ta kłódka działa tylko na graczy:D.

Co do poważania za skrzynki, z jakiej racji miałoby być odbierane gdy kradniemy skrzynkę obcej firmie, kradzież zasobów wroga nie jest ujmą dla firmy więc i poważanie nie zostaje odbierane. Nie ma tego w FAQ ponieważ wydawało nam się to oczywiste:p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Andromeda5 i -ereziel123- lubią to.
  3. No to odkryłem Amerykę po raz n-ty.:D:rolleyes: Ale z drugiej strony wypisujecie różne inne oczywiste rzeczy, więc nie omieszkałem spróbować.
    Następnym razem moje pytania będą bardziej... przydatne (?!), nie porzucę swej dociekliwości!:cool:

Temat do zamknięcia bądź usunięcia.

Andromeda5 lubi to.
  4. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

"Żeby nie było" to małą poprawke do faq zrobiłem :p
    No to zakluczamy :p

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.