Kredyty

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ArmagedonPLays, 16 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam. Mam pytanie dot. kredytów z klanu. Mianowicie co ile można wypłacić kredyty z klanu danej osobie ?

2. SλώczγK

SλώczγK User

chyba co 7 dni

3. Co 7 dni 5 mln kredki bp zmieniło wypłaty z klanu bo pewnie wiedzieli że ludzie sprzedawali kredki innym gracza za prawdziwe pieniądze

4. Skiera0306

Skiera0306 User

Co 7 dni kwota, która możemy wypłacić wzrasta o 5 mln. Poprzednicy piszą źle, więc wyjaśniam:
    Załóżmy, że gracz jest w klanie od 4 tygodni, 4x5=20mln. Czyli w ciągu 7 dni możesz wypłacić mu maksymalnie 20mln kredytów, czy zrobisz to na raz czy podzielisz na 5 razy to 20mln, nieważne. Jeśli wypłaciłeś mu 10mln to pozostałe 10mln nie przechodzi na następny tydzień tylko stara kwota(20mln) wzrasta o 5mln, co w sumie daje do wypłacenia 25mln itd. Mam nadzieję, że wyjaśniłem dość przejrzyście, jeśli nie to pytaj.

5. Ja mogę wypłacić (np. sobie) 25mln. kredek i co ile mi się zresetuje czas do ponownego wypłacenia ?

6. Za jakieś pare dni będziesz mógł sobie wypłacić 30mln.
    To w jakim dniu zależy od tego w jakim dniu do klanu przystąpiłeś.

7. Skiera0306

Skiera0306 User

Resetuje się co 7 dni od daty przystąpienia do klanu.

8. Miałem na myśli CO ILE resetuje się czas do ponownego wypłacenia kredek ....

9. Skiera0306

Skiera0306 User

Możesz wypłacać nawet co 10 sek po ile dusza pragnie, ale limit zresetuje się tak jak napisałem wyżej.

10. Nie. Po wypłaceniu jest 0 kr.

11. Skiera0306

Skiera0306 User

Czytaj ze zrozumieniem... Wypłacać możesz kiedy chcesz, ale limit kredytów resetuje się co 7 dni od daty przystąpienia. Jeśli myślałeś, że, jak wypłacisz maks(np. 30mln) to za dwie minuty znowu będziesz mógł to jesteś w błędzie.

12. **Magik**

**Magik** User

raz w tygodniu maxymalnie mozna wyplacic 1 graczowi 250kk kredek. wiecej sie nieda i trza czekac do nowego tygodnia by dokonac kolejnej wyplaty

13. Skiera0306

Skiera0306 User

250mln kredek będzie dostępne jeśli w klanie chyba rok przesiedzi. Nie wiem dokładnie ile.

14. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Brak aktywności w temacie, kłódeczka :rolleyes:

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.