Kronos ze skrzynek.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika TURTLE**CALIFORNIA, 15 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ze skrzynek eventowych jest jakas szansa na trafienie czesci do kronosa. Moje pytanie jest czy da sie tak zlozyc calego czy w pewnym momencie nie wpadaja ? Np. jak sie ma 10 czesci to potem nie leci juz.

2. Ja dropłem tylko raz część ze skrzynek, i CHYBA tylko 1 się da zdobyć ze skrzyń.

3. Musze Cię zmartwić bo ja 3 wczoraj trafiłem w przeciągu 2 godzin. Prosiłbym odpowiedź kogoś kto jest pewny swojej odpowiedzi np. MODa jakiegoś :D

4. Goro^^

Goro^^ User

Ja dostałem 2 cz. do lambdy, więc szukaj dalej :)

5. DracoNkP

DracoNkP User

to też pewnie zależy od tego ile masz tych części już w kronosie.

6. mapa27[W]

mapa27[W] User

Mi wpadła 1 ale nie ma co narzekać bo do delty ,której robić nie miałem zamiaru

7. Skiera0306

Skiera0306 User

Mi dzisiaj w ciągu niecałych 2h wpadły dwie części: alfa i beta. Teraz mam łącznie 6.

8. Plazma

Plazma User

Mi również wypadła częśc do kronosa i była to lambda :p

9. szod

szod User

Dobra, części były. Ale czy w ostatnich np. dwóch dniach ktoś coś znalazł? Bo jakoś nie można nic złapać.

10. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

w tych dwóch dniach latania koło 3h dziennie znalazłem 3 do lambdy, nie jest źle, ale wolałbym do Gammy/Delty:mad: Może tym razem saturnek wpadnie:cool:

11. SuSzAk

SuSzAk User

mi od początku wpadły 2 części do kronosa i żadnych innych nie spotkałem

12. Zumir

Zumir User

mi wpadło 10 części, ale od 2 dni nic, wypadły mi 4 do alfy,3 do bety i 3 do lambdy

13. No też zauważyłem, że od paru dni ani jedna część nie wypadła.

14. kicek03

kicek03 User

A ja nie zbiera skrzynek i nie mam żadnych części slaby event spodziewałem się czegoś więcej niż drażniące male pająki

15. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Brak aktywności w temacie, zamykam :oops:

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.