Pomoc techniczna kronos

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -PŁONER-, 10 maja 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -PŁONER-

-PŁONER- User

witam mam pytanko zauwazylem ze w kronosie przy wrotach alfa mam 1/4 ,a na koncie nie robilem alfy nigdy, same zety tłuke tylko i wylacznie ,mam 1 kółko nad rangą. to jakis bug ,problem??

2. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,
    Niekoniecznie - podczas niektórych eventów zaliczane są części do wrót Kronos za ukończenie wrót eventowych.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

-PŁONER- lubi to.
  3. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

tak jak MOD_MIKUS pisal. jest to najbardziej prawdopodobne. jest również druga opcja - zrobiłeś po pijaku i nie pamiętasz o tym :D

-PŁONER- lubi to.
  4. -PŁONER-

-PŁONER- User

Druga opcja nie wchodzi w grę, po 1 nie umiem grać na bombie A po 2 mam jedno kolo nad ranga za zety A za zrobienie alfy miałbym drugie :D

5. CM_Zero

CM_Zero Forum Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,

Nie do końca zrozumiałeś to, co próbował przekazać MIKUS ;) Chodzi o to, że dostajesz część do wrót kronos, a nie kółeczko nad rangą. To działa bardziej jak dostawanie designu havoc - wypada z jakimś prawdopodobieństwem po skończeniu zety. Tak samo musiało stać się i w tym przypadku - musiałeś trafić podczas jakiegoś eventu z zety część do kronosa ;)

Z poważaniem,
    MOD_ZERO

6. robiles grudniowe wrota urodzinowe? jeśli tak to z tad masz dopisane wrota a kuleczka za to niema i niebedzie

-PŁONER- lubi to.
  7. -PŁONER-

-PŁONER- User

wszystko zrozumiałem ;) chodzilo mi w mojej wypowiedzi o wypowiedz Syzyfa o granie po pijaku :D ale wydaje mi sie najbardziej prawdopodobne ze dostalem za wrota urodzinowe bo robilem latwe w grudniu, mialem z 11 lvl wtedy ;) i ukonczylem latwe urodzinowe ;)
    robilem, pewnie dlatego mam alfa 1/4 ;)

CM_Zero lubi to.
  8. CM_Zero

CM_Zero Forum Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,

Rozumiem w takim razie, że wszystko zostało już wyjaśnione? :rolleyes::D

Z poważaniem,
    MOD_ZERO

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.