Kryształ rozdzielenia

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika STATEKWIDMO, 17 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mam pytanie o co chodzi z tymi kryształami? Robię wrota po północy dostaję z wrót kryształki, tego samego dnia robię te same wrota o godz 13.00 nie dostaję już kryształków.

2. Zależy jakie wrota robiłeś o północy a jakie o 13?

3. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

A są w montownii do złożenia klucze do jednej ze skrzyń :
    -apokalipsy
    -obsydnianowe
    -czerowone
    -niebieskie
    ??

Jeżeli są w/w klucze to i będą do zdobycia kryształy rozdzielenia. Wyjątek to Delta, Kronos i Kuiper(jak mnie pamięć nie myli), z których zawsze wypadają kryształy rozdzielenia ;)

Pozdrawiam
    MOD_ORZEŁ

4. nie ma żadnych kluczy do złożenie
    więc nie ma możliwości zdobycia z hadesu tych kryształów

5. były klucze o godz 1.30 to myślałem że cały dzień będą, w taki razie przed każdym hadesem mam sprawdzać czy są klucze do złożenia bo Bigpoint zdecyduje że o godz 13.00 już sobie ich nie będzie w montowni?

6. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Niestety tak to już jest, ja trafiłem na sytuacje ze przed wejściem we wrota klucze w Montowni były a kryształków nie dostałem. W trakcie robienia wrót event się skończył, taki to peszek.

7. .Obelix.70

.Obelix.70 User

8. MOD_Moth

MOD_Moth User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.