Kryształy rozdzielenia jak zarabiać, na co wydawać

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika dwupack, 19 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dwupack

dwupack User

Złożyłem ostatnio wrotka Kappa, jak je zrobię dostanę wrotka Kronos, a z nagród z tych dwóch powinienem złożyć (lub prawie) wrotka Zeta. Jak teraz wygląda sprawa z kryształami rozdzielenia, bo w FAQ dot. Skrzyni obsydionowych jest info, że można dostać 10-15 szt. za Kappa i Zeta oraz 25-30 za Kronos. Jest to dalej aktualne? Zawsze dostajemy takie ilości czy musi być event na skrzynie obsydionowe? Zastanawiam się też czy kryształy są podwajane jak jest podwajacz nagród z wrót.

Druga kwestia to na co wydawać te kryształy, czy może zbierać na montaż dronów Spartan (tam potrzeba aż 2250 na komplet dronów).
    W montowni możemy czasem zrobić klucze do skrzyni czerwonych, niebieskich, obsydionowych (czarnych) i apokalipsy i zastanawiam się co się najbardziej opłaca bo kilka kluczy zrobiłem i nigdy nic cennego nie trafiłem.

Moje wyposażenie:
    15 LF4, Apis, Zeus, 30PP, formacje: szkoleniowa, romb, dwóch włóczni i inne za kredki
    tylko 1 Havoc, 0 Herculesów dlatego do składania dronów Spartan mam jeszcze dużo czasu...

2. Tak dalej jest to aktualne ale tylko kiedy są skrzynie obsydianowe/apokalipsy/niebieski,czerwone . A jeśli chodzi o podwójne nagrody nie podwajają kryształów ;)
    Druga kwestia zależy od ciebie :p Ty decydujesz co chcesz robić :) Ale po twoim wyposażeniu doradzałbym otwierać skrzynki :)

3. A może lepiej inwestować w zety/ kappy żeby designy wpadły? :)
    Drony już wszystkie ma, LF4 też dosyć, PP to samo, wydaje mi się że teraz należałoby się tym zająć ;)

4. Gdyby sie pytał co dalej to by napisał w "W co dalej inwestować" :p A tak to trzeba odpowiedzieć na dane pytanie ;)

de^nekst^best lubi to.
  5. A ok, nie doczytałem tego co napisał, tylk pierwszą część i ostatnią xD
    Skoro mówimy o tych kluczach specjalnej troski, to oczywiście że lepiej wydawać na nie niż już zbierać na spartany, nie mając nawet pierwszego kompletu zwykłych dresów do dronów :p

6. dwupack

dwupack User

Ok będą wiec skrzynki :)
    Które z nich się najbardziej opłaca podnosić? Czerwone chyba nie bardzo bo LF4 mogę dropić z zielonych podczas eventu na LF4 oraz z zety i kappy.
    Z niebieskich widzę, że można wyciągnąć Havoc'a a ja akurat mam jednego więc byłby do pary ;) resztę wyciągać z podwójnych nagród.
    Czy od razu próbować szczęścia z czarnych i apokalipsy bo tutaj lista nagród jest najdłuższa?

7. Havo leci ze wszystkich oprócz czerwonych herki chyba też ale nwm jak w obsydianowych :p Ja doradzam obsydianowe albo apokalipsy ;)

8. dwupack

dwupack User

Ok dzięki wielkie

9. poland102

poland102 User

największe szanse na dresy są wtedy gdy masz już komplet i więcej nie potrzeba:) ;
    generalnie dresy najszybciej z wrót;
    a skrzynie...no cóż to łut szczęścia więc składaj jakie są i otwieraj...w tej ruletce Twoje plany a realia to dwie różne sprawy, najlepiej składaj jak pisał prorok..obsydian i apokalipsa;
    spartany odłóż jak juz bedziesz miał drugi komplet dresów....pierwszy może sie przydać bez farbowania:)

10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.