Kryształy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika shadow731, 4 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. shadow731

shadow731 User

Witam

Z jakich wrót lecą kryształy i w jakich ilościach?

2. poland102

poland102 User

ze wszystkich w galaxy gates a ilości są losowane, najczęściej im trudniejsze wrota tym więcej...

3. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Gdy w montowni dostępne są klucze do skrzyń czerwonych/niebieskich, apokalipsy czy obsydianowych kryształy rozdzielenia lecą w następujących ilościach:

Kryształ rozdzielenia:
    Galaxy GateNagroda
    Alpha5-10
    Beta5-10
    Gamma8-16
    Delta10-15
    Epsilon10-15
    Zeta10-15
    Kappa10-15
    Lambda10-15
    Kronos25-30
    Hades25-30
    Kuiper25-30
    Pozdrawiam
    MOD_M4

4. shadow731

shadow731 User

Są jeszcze jakieś inne metody na zebranie kryształów?

5. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Czasem można je otrzymać z kalendarza za logowanie ale to raczej śladowe ilości.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

6. A czy są podwajane gdy jest weekend podwójnych nagród? bo nigdy nie zwróciłem uwagi.

7. Adalon

Adalon User

Kryształy z tabelki podanej przez MOD_M4 nie są podwajane - jest to nagroda dodatkowa podczas gdy są aktywne skrzynie specjalne.
    Dodatkowo z wrót Delta (6szt) Kupier (8szt) i Kronos (10szt) lecą zawsze kryształki - kiedyś były podwajane ale ostatnio robiłem Kupiera w weekend i dostałem 8 + 27 kryształków czyli bez podwojenia.

Jeśli masz urkę i dobrą grupę to najszybciej kryształki idą na Hadesach w niedzielę, solo najlepiej wychodzą Kupiery.

8. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Jak napisał przedmówca nie są one podwajane. Jest to nagroda dodatkowa.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

9. shadow731

shadow731 User

To jeszcze żeby nie tworzyć nowego tematu, jaki jest poziom trudności kupiera i kronosa?
    Mam full lf4 ale nie chcę używać dobrej ammo
    Na hadesy nie mam grupy i szkoda uri

10. Jeśli masz full lf4 to lekko ci pójdą. Ale jeśli potrzebujesz kryształów to hadesy są o wiele ciekawszą opcją.

11. VerbasterS

VerbasterS User

Hadesy moim zdaniem są najlepszą opcją ponieważ koszt złożenia takiego hadesa to granice 30-50k wiadomo trafiają się też po 20 jak i 60. Za ukończenie hadesa + alienki dostajemy 27k więc jesteśmy na mały minus ale dostajemy ammo x2 x3 rakietki :D wiec urke nabijemy bardzo szybko.Jak już zacząłem o amunicji to warto też powiedzieć że robiąc hadesy z amunicji x4 ( z innej chyba nikt nie robi ) jesteśmy ciągle na plus.
    Ja w ostatnią niedziele zrobiłem 20 hadesów byłem 100k białki na + a wydałem ledwo 140k urki :D
    Tak więc nie ma lepszego sposobu na kryształy jak hades za +/- 150k urki dostaniesz około 500/600 :D

12. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.