Opinie Który serwer pl ma najwięcej aktywnych graczy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika deathbringer557, 7 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, na którym serwerze gra najwięcej osób i czy lepiej zaczynać na większym serwerze, czy mniejszym?

2. Najwięcej graczy jest zapewne na INT1 :rolleyes:... Na jakim serwerze lepiej zaczynać? Powiem wprost - jak gra wiecej osób to na aukcjach wszystko idzie drożej, więcej jest wroga, ale i łatwiej znaleźć jakiś dobry klan. Jeśli na mniejszym to może i aukcji jest mniej czy tego wroga, ale za bardzo nie możesz liczyć na pomoc innych graczy.

3. Dzięki za odpowiedź, a gra tam dużo polaków?

4. Nie wiem. Wiem, że część naszych tam gra, ale byś musiał zajrzeć na forum w dziale klany (tam jest ranking klanów i graczy osób z polski).

5. mam konto na int1 i powiem ci ze jest sporo ludzi na tym serwerze. ceny sa dosc duze wiec nielicz na szybkie dorobienie sie z aukcji bez dobrego klanu co wspomoze z misjami i ewentualnie z kredkami

6. Jesli chcesz to zaloz konto to w kredytach ci pomoge ibsie rozwinac ale musisz byc na vru

7. Też polecam INT1 w firmie VRU. A PL3 też VRU polecam bo fajnie się gra z ludźmi też sporo ludzi. Więc sam decyduj się czy PL3 albo INT1 w firmie VRU.

8. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności,
    Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.