ktoś mi wytłumaczy jak to możliwe?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ΛVΛLΘΠ, 1 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ΛVΛLΘΠ

ΛVΛLΘΠ User

dlaczego dostaje z takiej odległości?

2. Ghost_User

Ghost_User User

Znam historię kogoś kogo podobno bili z połowy mapy, a to nie jest aż tak daleko, więc może jakieś bugi.

3. gigamen

gigamen User

Przy lagach bardzo często się to zdarza, sam kilka razy tak zginąłem. Generalnie chodzi o różnicę położeń. U tego gracza jesteś w jego zasięgu, a u siebie gdzieś dalej, przy czym prawidłowa jest pozycja u tego, kto cię bije. Niektórym takie rzeczy dzieją się we wrotach:rolleyes:

4. Ankalagon

Ankalagon User

Pet też potrafi strzelać z połowy lub więcej. Możecie to sprawdzić zaznaczając cel i co jakiś czas strzelać Z PETa do kogoś kto przebywa na drugiej stronie mapy. Czasem się zacina i udaje że strzela. - Niedawno zauważyłem.

5. najzwyczajniejszy w grze lag... tak to jest jak sie "natychamistowo"klika myszke "natychmiast"po naprawie zawsze lepiej sekunde odczekac albo kliknac kilka razy dla pewnosci

6. Jak wyżej napisano, zwykły LAG.

Ten konkretny rodzaj występuje najczęściej po przeskoku (statek był w ruchu) i szybkim kliknięciu na mapę będąc już po drugiej stronie.

-ereziel123- lubi to.
  7. a co powiecie o skoku przez TP? gdzie wywala po skoku poza portal i widac tylko czerwone kropeczki(alieny) na mini mapie?

8. Ghost_User

Ghost_User User

Jak poza portal? Lecisz na drugą mapę...

9. Takie samo wytłumaczenie jakie napisałem wyżej, z tym że kolega był na mapie bitewnej i dlatego kropek nie było.
    Gdyby przeskoczył na jakąś z alienami, pokazywałoby dodatkowo czerwone kropeczki na minimapie.

10. MOD_M4

MOD_M4 Guest

@Balaksander^16*K
    2.21. Multikonta na forum
    Blokada konta na forum uniemożliwia użytkownikowi zalogowanie się na to konto. Próba omijania jej poprzez logowanie się z innego konta jest zabroniona.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

11. ViperΔ

ViperΔ User

To jest po prostu zwykły błąd którego od wielu lat nie potrafią naprawić
    Nawet gdy ktoś jest oddalony przez całą mape a zaczniesz się teleportować nagle dostajesz strzały, nie wiem jak to działa ale czasem jak się spami atak na ctrl czy gdzie kto ma to tak jest.

12. Prospector

Prospector User

Przesada już z tym sprawdzaniem poprzez kod captcha.Licytacja kończy się za 2 minuty,licytuję pierwszy przedmiot,sprawdzanie ,czy jestem człowiekiem-test zdany pomyślnie,licytuję drugi przedmiot,przy trzecim-znowu wyskakuje test.Jak mam w ciągu kilkunastu sekund udowodnić,że nie jestem wielbłądem ?

~Outsider64~ lubi to.
  13. ΛVΛLΘΠ

ΛVΛLΘΠ User

Mod, może coś zrobisz, z tym spamem nie na temat?

14. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowni Gracze,

posty nie na temat zostały usunięte. Pozwolę sobie również na zamknięcie tego tematu ponieważ odpowiedź została udzielona. Ja ze swojej strony przypominam, aby swoje wypowiedzi kierować bezpośrednio do tematu wątku.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

ΛVΛLΘΠ lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.