Kubik

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ♀N♀O♀R♀B♀E♀R♀T♀[20], 22 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam ;) Na jakim designu i formacji bic kubika ;) kubiki bije na golcu z x2 + sab(na sepromie)
    Moje Formacje: skorpiona,rombu,ćmy,serca,szkoleniowa
    Moje Designy: wszystkie ze sklepu ( te po 250k uri) + champion,centaur i wszystkie podstawowe z handlu ;)

Moje wyposażenie: FULL lf-4 (14 na 16 lvl) 8 irys +apis(drony nie ulepszone) full havo, full bo2(nie ulepszone)

2. ViperΔ

ViperΔ User

Serce a jak masz mniej hp to szkoleniowa.

3. ViperΔ

ViperΔ User

Chyba jakiś z dmg

4. Venom lub spectrum chyba że masz cyborga :p a do kubików polece też mine trującą

5. surga jak masz to lej na nim

6. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Zależy od tego, co chcesz osiągnąć- bezpieczne bicie z x2 bez zjeżdżania 2 konf(bijesz wtedy tylko 1 konfą, druga do ewentualnej ucieczki) czy szybkie zdobycie urki najtańszym sposobem.

W przypadku bezpiecznego bicia to pasuje wziąć aeginsa. Jedna konfa ucieczkowa, a druga czołg z większym nastawieniem na osłony Chodzi o to, żeby mieć z te 400k(max 500k, więcej się nie opłaca) osłon na rombie. Bicie zaczynasz z szkoleniowej utrzymując ok 90% osłon sabem, a jak osłony są na przyzwoitym poziomie bijesz z x2. Oczywiście stale używasz regeneracji osłon aeginsa. Gdy osłonki cubika są na ok 20% zmieniasz na romb i lecisz sabem do końca. Moment, kiedy zaczynasz regenerować do pełna romb musisz dobrać sam(jak się skończą na cubiku osłony ty musisz mieć full). Następnie bijesz z x2 i tyle. Jeżeli widzisz, że cubik ci zjedzie osłony to czekaj z odpaleniem bojki aż spadnie ci HP do 70% i 0% osłon. Wtedy wydłużysz maksymalnie czas bicia na czołgu

Szybkie zdobycie urki- tu nastawiamy się na dwa czołgi i zjechanie jednej konfy oraz połowę drugiej. Statek- surgeon, sentinel. Bicie na podobnej zasadzie co w poprzednim przypadku, ale nastawiamy się głównie na formację szkoleniową. Musisz sam tu ustalić jak po kolei bić, bo wszystko zależy od tego jakie konfy ustawisz i ile ci będzie zostawało osłon po ubiciu cubika.

To tyle, myślę że się przyda :)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.