Kubiki

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Fluxable, 20 lipca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Fluxable

Fluxable User

Witam wszystkim,
    Wróciłem do tej gry po 3-4 latach i jest nieco zaskoczony co się stało. Nie wiem czy to PL3 jest mniej zaludniony niż PL1 ale jestem zaskoczony o_O

Lata 2007-2011: Latało po 20 osób do kubików wszyscy je bili każdy kto chciał przychodził i nikt mu tego nie zabraniał

Teraz wbiłem odpowiedni lvl aby pójść na kubiki i co? 2-3 osoby z klanów bijące kubiki i gdy ktoś podchodzi to automatycznie go zabijają ;___;

Jeszcze pytanko, czy support byłby w stanie przenieść moje konto z PL3 na PL1?

Pozdrawiam Fluxable

2. nie można zmienić serwera

3. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

zwyczaje sie zmieniają bardzo. teraz kubiki sie zajmuje/bije jako pierwszy. znaczy kto pierwszy ten lepszy. a co do przenoszenia kont pomiędzy serwerami. nie ma takiej możliwości nawet. chcesz grać na innym serwie - musisz zacząć od zera.

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.