Kupno energi

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika •◘Xiaomi◘, 2 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mam taki pomysł, nie wiem czy był już poruszany na forum.
    Mój pomysł jest taki żeby można było kupić energię za kasę albo uridium. Nie mam pomysłu ile za ile.
    I jeszcze jeden taki pomysł żeby na mapie 5-3 było więcej palladium. I wtedy było by fajnie.
    Pozdrawiam.

2. gigamen

gigamen User

No właśnie o to chodzi, że energia ma być za uri i palke, a nie za kredki, za łatwo by było:p

3. genialne tyle ze jak klikasz za urke to tak jak bys energie kupił i ja jednocześnie wymienił

kris0211. lubi to.
  4. Energia jest do kupienia za kasę np. dzisiaj w ofercie specjalnej (patrz sklep ---> DODATKI), a palladium powinno być zwiększone ale na mapie 5-1, bo pustkami ona świeci i misje ciężko wykonać na statki.

Ostatnie edytowanie: 3 kwietnia 2018
  5. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Energie za pieniądze realne można kupić, nie zawsze ale pojawia się taka oferta.
    Za uridium naturalnie że też można tylko że energia ta bezpośrednio zostaje wysłana do generatora GG i kosztuje za 1 jednostkę 100 uridium.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

6. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.