Kupno uridium/ pakiety

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SZYBKACOBRA, 5 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam,
    mam kilka pytań odnośnie pakietów i kupna uridium.
    1. Czy zawsze MHH występuje o tej samej godzinie?
    2. Czy na MHH działa karta paysafecarte? O co chodzi z tym 5 % bonusem?
    3. Przy pakiecie korzyści - Uridium napisane jest, że co tydzień otrzymamy 10k uri.
    ''Będziesz otrzymywać co tydzień na konto 10 000 uridium! ''
    Czy ktoś może wyjaśnić przez jaki czas to działa?

2. -dshh14-

-dshh14- User

1 prawie od 18 do 20
    2 tak paysafecarte dziala ja tak küpüje
    3 chodzi ci o sms dopüki nie zrezygnüjesz

3. A więc po kolei:
    Tak zawsze w Niedzielę o 19:00, czasem również w środy (serwery PL). Ewentualnie jeżeli masz pecha to w niedzielę o 19:00 trafisz na event Helixa dający 3,88 lub 3,9 więcej Uri.:p
    Tak karta PSC działa w trakcie MHH. Jeżeli chodzi o ten bonus, płacąc za Uridium przez PSC otrzymasz 5% więcej waluty (a przynajmniej tak mi się wydaje, nigdy z tego nie korzystałem).
    Jeżeli chodzi o pakiet Uridium to działa to w ten sposób, że co tydzień otrzymasz 10.000 Uri na konto, w przypadku pakietu 2 miesięcznego Uridium będzie dopisywane co tydzień przez 2 miesiące czyli łącznie otrzymasz 80.0000 Uri

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.