Kupno urki za sms nie działa.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika S*Y*Z*Y*F, 9 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

Siemka
    jak w tytule. miał ktoś takowe problemy? Zachciało mi sie kupić urke na 50 (zdaje sie) na PD w sobote wieczorkiem, co by na niedziele mieć lepszy zysk na wrota z poważką dodatkowo. w czym problem zapytacie? Ano już tłumaczę.
    Wszystko zrobiłem jak zawsze. Wpisałem numer, poczekałem chwilke, aż załaduje sie okienko z potwierdzeniem akceptacji regulaminu i cyk. Mieliiiiii... mieli... i nie chce przejść. Finalnie przeglądarka zawieche złapała i musiałem wymusić zamknięcie. przy ponownej próbie po wpisaniu numeru, i potwierdzeniu celem akceptacji regulaminu pojawia sie najpierw error, a potem komunikat z jednym słowem "błąd"
    stwierdziłem, że to kłopoty z siecią, lub z płatnościami. spróbowałem z drugim sms-em (tym droższym, przeszło do momentu "mielenia" i zwiecha. po ponownym uruchomieniu przeglądarki pojawia sie to samo co w pierwszym przypadku z tańszym sms-em, czyli komunikat error i wyskakuje okienko błąd.
    trwa to już od soboty, czyli tydzień. pisałem do pomocy technicznej, ale odpisali mi bzdury niezwiązane kompletnie z tematem (coś o reklamacji, że do sieci sie musze zgłosić, czy jakieś podobne bzdury) i od razu zamknęli zgłoszenie zanim zdążyłem cokolwiek odpisać

Moje pytanie, wbrew pozorom jest dość krótkie. Czy ktoś miał/ma taki problem, i/lub wie jak to rozwiązać?
    i nie piszcie mi nic o czyszczeniu pamięci przeglądarki, flasha itp, bo to już próbowałem, bez rezultatu.
    jakieś pomysły?

2. Ankalagon

Ankalagon User

Tak ja miałem podobny problem dwa razy.
    w pierwszym wypadku - nie zapłaciłem rachunku za telefon.
    w drugim przypadku - nie mogłem tego zrobić z powodu braku funkcji "płatniczej" u operatora sieci.

Kolega miał tez podobny problem - przekroczył limit dzienny czy miesięczny ( jakoś tak )

Gdzieś na forum pamiętam, że był podobny post i padły tam inne informacje ( poszukaj, może znajdziesz )

Był też problem z samym kupnem 50 - też jest na ten temat post.

3. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

problem chyba rozwiązany został. do zamknięcia

4. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Tak jak wspomniał @Ankalagon możesz mieć włączoną funkcję SMS premium przez operatora.

Jednak skoro sprawa już wyjaśniona to zamykam temat na prośbę autora.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.