Kupon

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Etylowy, 1 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Etylowy

Etylowy User

Czy komuś jeszcze nie działa ten kupon z e-maila? ;D

2. Ankalagon

Ankalagon User

Nie wiem czy zadziałał raczej nie. Potwierdzam że nie działa.

3. U mnie również nie działa

4. -dshh14-

-dshh14- User

U mnie również nie działa

5. Zary-pl

Zary-pl User

Szczęśliwego Nowego Roku, kosmiczny pilocie!
    Witaj, pilocie !
    Przed nami kolejny wspaniały rok w uniwersum DarkOrbit. Będzie trochę dużych zmian i kilka niespodzianek...

Rok rozpoczniemy jednym z waszych ulubionych wydarzeń PvP, czyli Dominacją, a następnie przejdziemy do wielkiego połączenia serwerów, na które wszyscy czekaliśmy. Możecie oczekiwać bardziej zaludnionych serwerów, nowego systemu rankingowego oraz kilku długo wyczekiwanych zmian w montowni. Niech nasz dwunasty rok razem będzie tym najlepszym!

Wykorzystaj kupon DONEWYEAR* i świętuj z nami, dokładając swoje fajerwerki! Zacznij latać już dziś!
    Jak zwykle Big Lag się popisał kod nie działa a ma działać do 02,01,2018 i wszyscy są szczęsliwi w tym nowym roku żenada

-falkom-, R-107 oraz falkom70 lubią to.
  6. Też dostałem ne e-maila ten kupon
    również nie działa

7. Ankalagon

Ankalagon User

Już wiem o co chodzi. Chiński Nowy Rok zaczyna się według naszego dopiero 19 lutego - trzeba poczekać :))

8. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Na Discordzie była informacja iż wiedzą o tym że ten kod nie działa i zostaniemy poinformowani gdy naprawią to.
    Musimy czekać.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

=Wiedzma= lubi to.
  9. Ankalagon

Ankalagon User

A informację o naprawieniu i o tym, że kod możemy już wykorzystać dostaniemy na e-mail, discard czy forum. Osobiście wole na e-mail i/lub forum. Pytam bo to takie mało precyzyjne stwierdzenie, że otrzymamy informację.
    Pozdrawiam

10. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Postaramy się zamieścić informacje na forum ;)

Pozdrawiam
    MOD_ORZEŁ

=Wiedzma= lubi to.
  11. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Pozwolę sobie napisać post pod postem, żeby obserwujący temat otrzymali powiadomienie o nowym poście.

Cytat z ogłoszenia na discordzie:

Tłumaczenie:

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

12. Ankalagon

Ankalagon User

Popełnie samobója ze śmiechu. Ale szacunek, że się przyznał do porażki.
    Pozdrawiam

13. Nie wiem kto pisał tą grę ale jeśli stworzenie bonusowego kodu przerasta ich możliwości to pozdrawiam serdecznie.

14. Śmiech na sali, najpierw piszą że hurr cośtam durr i macie kupon bo nowy rok XD A potem chlip nie przetestowaliśmy, albo zrobiliśmy to źle, i nie da sie naprawić i przepraszamy.
    : DD

15. samandro

samandro User

to jak stworzenie kuponu to takie wyzwanie to ja się zaczynam bać o te łączenie serwerów co zapowiedzieli w tym roku xD
    pożegnajmy się już z grą :p

16. Oni by dali coś a free...będę dla siebie samego rasistą gdy stwierdzę że czarno to widzę? Programy do dzisiaj latają. Ba nawet jeden z tych programów ostatnio upadł bo wyszło na jaw że to właśnie BP za tym stoi (byc może to tylko plotki ale to by było logiczne - wyciągnąć ostatni hajs z upadającej gry) lubię tą grę, ale czekam na totalny reset do starych czasów. Obecnie 98% graczy gra zsentymentu a 2% goni ranking... Ciekawi mnie kiedy ta gra zaczęła się przepoczwarzać w wyścig szczurów... kuponu nie naprawiali nawet nie działa to trudno...

-dshh14- i gigamen lubią to.
  17. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności
    Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.