Kwiatki...

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika vorilhon, 10 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. vorilhon

vorilhon User

Witam! Na mapach pojawiły się kwiaty - surowce bez nazwy. Ktoś wie, co to takiego?

2. nazbieralem tego z 15k juz i dalej nie mam "dostępu" do montownii :D ciekawa jaka szansa jest na drop z takiego kwiatuszka i jakie ceny za daną produkcje w montownii :D jedna wielka niewiadoma czy oplaca sie je zbierac czy tez nie

vorilhon lubi to.
  3. -[ERGO]-

-[ERGO]- User

Ta kwiaty, zrobią z nas dzieci kwiaty, bedziesz mógł sobie za 10k emotke pacyfki zmontować albo tytuł "nie bijcie mnie jestem hipisem"

4. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

5. pewnie ze 10k za 1 przedmiot HT ulepszonej wersji :p (tak obstawiam)
    EDIT: jednak 4k za jedno

Ostatnie edytowanie: 12 września 2020
  6. 10 scrapu masz za 100 sztuk tego

7. -[ERGO]-

-[ERGO]- User

dziala na to podwajacz?

dobra, juz wiem ze dziala

Ostatnie edytowanie: 11 września 2020
  8. vorilhon

vorilhon User

Dzięki, kłódeczka...

9. neoneo33

neoneo33 User

kiedy beda te kwiatki z nowu bo o becnie sie skonczyły

10. 10k+ obsydianow bedzie mozna zrobic w krotkim okresie czasu :D

11. wiadomo tylko scrap sie opłaca a pomyśleć ze niektórzy stracili na wartości konta za to ze je bugowali :p

12. izi932

izi932 User

a wiadomo do kiedy te kwiatki bedą ? ?czy one juz na stałe są

13. projekt jest na 35 dni także miejmy nadzieje ze tyle samo boxy będą :)

14. SλώczγK

SλώczγK User

moge się założyć że w poniedziałek w boxach zostanie zmniejszona ilość tych surowców bo tak już kiedyś było że włączyli boxy z energią która leciała po 130 z jednego boxa a po dwóch dniach zmniejszyli do 13 i teraz jest podobnie ludzie nakupią podwajacza boxów a oni zmniejszą wartość :D

15. Nathersis

Nathersis User

Patrząc na ceny innych surowców ( plazmid czy prismatium ) można stwierdzić, że prawdopodobnie komuś nie nacisnęło się dodatkowe "0" przy wpisywaniu kosztu stworzenia złomu i stąd tak niska cena.

korek185 lubi to.
  16. xAlokin

xAlokin User

Czy tak powinno być, że utworzyłem transfer energii 2 razy i już więcej nie moge?

17. warrriat

warrriat User

to zależy ile miałeś surowców

18. kalbuk100

kalbuk100 User

Właśnie mam ten sam problem że po wytworzeniu jednej rzeczy już pisze że dany przedmiot można wytworzyć tylko raz. Fajnie by było się dowiedzieć czy to błąd czy faktycznie można tylko jednorazowo stworzyć każdy przedmiot.

19. elo mordeczko :)
    taką samą myśl miałem :D

20. korek185

korek185 User

Głośniej krzyczcie :p szybko to poprawią XD .Zamiast korzystać to sami sobie pod górkę robicie.Dla mnie osobiście wszystko za drogie :p.
    Nie kupuję podwajaczy :( bieda...

-[ERGO]- lubi to.