Kwiatki...

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika vorilhon, 10 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -[ERGO]-

-[ERGO]- User

Od soboty z podwajaczem nazbierałem 175k kwiatkow. Sami ocencie czy warto to zbierac

2. to chyba ci ktoś w tym pomógł(wiadomo o co chodzi):mad:
    banik dla tego pana !!! :eek:

3. izi932

izi932 User

Na luzie tyle da się nazbierac a jak byś trochę więcej polatal to da radę nawet dwa razy tyle nazbierac

4. -[ERGO]-

-[ERGO]- User

Oczywiście że się da nawet więcej. Nie zmienia to faktu, że event jak zwykle przyjazny botom. Powinni wymyślić coś co nie będzie wymagać czasu tylko umiejętności i doświadczenia, coś czego bot nie zrobi

korek185 i CM_Zero lubią to.
  5. SλώczγK

SλώczγK User

no i się nie pomyliłem przez te wszystkie lata już poznałem praktyki tej firmy już po kwiatkach :D

6. TL_Eviana mam pytanie dotyczące zbierania kwiatków.Dlaczego w dniu dzisiejszym została bardzo ograniczona ilość kwiatków które pojawiają się na mapach.Zbierałem te kwiatki od samego początku gdy się pojawiły i było ich dosyć dużo nawet gdy zbierało je wielu graczy.Przed chwilą zacząłem zbierać kwiatki i obleciałem kilka razy mapę 3/5 i zebrałem zaledwie jeden kwiatek,podobna sytuacja jest na innych mapach. Dlaczego nagle ilość tych kwiatków została znacznie ograniczona? Co jest tego powodem czy jest to działanie świadome ograniczające ilość tych kwiatków czy po dzisiejszym rannym restarcie wystąpił jakiś błąd. Jeżeli władze B.P. świadomie ograniczyli ilość kwiatków które pojawiały się na mapach to zbieranie ich nie ma sensu ponieważ zbieranie ich przynosi więcej strat na paliwo do peta oraz bustery,niż zysku ze zbierania

7. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

8. korek185

korek185 User

9. -.Grucha.-

-.Grucha.- User

a co na serwerach globalnych tez zmniejszyli bo co widze ze nie

10. To jest załosne to co zrobili niech mi kase za podwajacz odaja teraz latasz 15 minut jednego bosa zbierasz załosne !
    Jak mozna cos takiego wprowadzić

11. standardowa taktyka BP dać coś dobrego żeby ludzie kupili podwajacze a za chwile znerfić to ...

12. "Świetna aktualizacja" nie podobało się to co było ? to teraz myślę że się podoba tym co tak dużo pisali że za dużo kosztuje crafting poszczególnych surówców czy też ammo.. czy też co nie które przedmioty można było tylko po 1 razie craftnąć na obecną chwilę poszczególni gracze mogą mieć pretensję tylko do siebie :) a ja się cieszę że miałem czas na zbieranie przed aktualizacją bo na prawdę było warto zbierać z podwajaczem + wydobwyczymi protkołami do P.E.T-a.

Ostatnie edytowanie: 16 września 2020
  13. Dlatego odkąd kilka lat temu dodali fajne paczki z dużą ilością energii do kociołka (około 100 w jednej), a po jakichś 12h zmniejszyli zyski z nich o 80%, przestałam rzucać się na podwajacze chwilę po wprowadzeniu jakichkolwiek boxów, Wam radzę to samo. Wiadomo, że 8zł to nie majątek, jednak to że inni są sporo do przodu to tylko taki mylny obrazek.

Szkoda, że znowu dostajemy marne informacje mocno w skrócie, a jako powód: nadmierny zachwyt swoich chlebodawców. :D Przeprosiny? - Po co?! Przecież my tylko dostaliśmy informacje i to nie nasza wina. :D

14. Haha znow gracze zostali zrobieni w bambuczko :D skoro wprowadzają "kwiatki" to chyba wiedzą z jaką czestotliwoscią wpadają i ile wychodzi ich na godzine od chwili wprowadzenia :D naprawde są strasznie bezczelni takimi zagrywkami haha :D

15. kube

kube User

no tak teraz pojawia się jeden na mape taka rozrzutność bigpointu