L!ghtn!ng.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika L!ghtn!ng, 3 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. L!ghtn!ng

L!ghtn!ng User

Witajcie, chciałbym się przedstawić skoro mamy razem zmierzać bezkres kosmosu:

Imię: Piotr.
    Mieszkam: Mazowieckie, okolice Warszawy.
    Serwer: Od zawsze, na zawsze PL1.
    Firma: Forever MMO.
    Cel w grze: Zbieranie skrzynek bonusowych i stworzenie elity ;).

Ocena gry: 8/10 niedopracowana, lecz godna polecenia.
    Aktualny poziom [03.10.2014r]: 8 pzm, raczej tak pozostanie przez dłuższy czas :D.
    Co lubię w tej grze: Zbieranie skrzynek bonusowych.
    Czego nie lubię w tej grze: Full Elit atakujących flaxiarzy na żylecie z niewidki :mad:.

Pozdrawiam i życzę owocnej gry, L!ghtn!ng.

2. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Witam oficjalnie na forum i życzę sukcesów w grze. :D Nie lubisz Full Elit, a sam chcesz się nią stać? o_O

3. Witaj L!ghtn!ng, powodzonka na PL1, ja też od zera ale na PL2 bo jak zobaczyłem ceny handlu PL1 to mhm.. przemilczałem :p

4. Witam serdecznie i życzę samych dobrych chwil zarówno na forum jak i w grze :)

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

5. MOD_Davidian

MOD_Davidian Guest

Witam nową duszę na forum.

Pozdrawiam
    MOD_Davidian

6. no mnie fe już zaszkodziły
    preferujesz zlote vegi?

7. Brak aktywności w temacie, zamykam.
    Jeżeli chcesz, aby ten wątek został ponownie przywrócony, napisz w tym temacie taką prośbę.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.