Łączenie serwerów - oficjalne info?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *MISZELKA*, 4 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wilibald

wilibald User

powinni dać pl 4 na pl 3 na niektórych mapach za dużo ludzi gra a na innych nie ma wcale teraz na tym evencie jest trochę lepiej z frekwencją na I gali a jak połączą to znowu alienów trzeba będzie szukać a statki sobie nie poubijają bo będzie więcej osób na mapie i jak kiedyś też sobie nie polatają na statki chyba że komuś zależy na wrotach typu hades, LoW to wtedy mogą więcej osób znaleźć

2. Nie ma po co tworzyć nowych serwerów skoro nie ma ludzi do gry. Gram w tą gre od 2010 roku, przegralem już wiele godzin, wiele wojen, wiele fuzji itp. ale to co widać teraz na mapach to masakra. Według mnie niech łaczą te serwery tylko bardzo bym prosił o nie zepsucie tego. Jeżli będzie to dobrze zrobione każdy wyjdzie na tym na +

3. Turok112

Turok112 User

Łączenie serw.. Dużo to nie da, bo dalej gracze nie mają głównego celu. Zrobienie SFE itd, robienie nowych laserów itp to poboczne cele. Głównym celem (przynajmniej dla mnie) było wygrać comiesięczną rywalizację --Jackpot Arena--. Teraz .. Nie mam po co grać, bo konto było już SFE i dalej już mi się nie chce drążyć na nowo tego wszystkiego co wprowadzają, bo po co ? Zrobię te nowe jakieś tam laserki to za 1 miech znów dostaną olśnienia i wprowadzą jeszcze lepsze. To jest drążenie czegoś co już zostało wyczerpane. Szkoda, bo była to super gra. Nowe serwery nic nie zmienią. Niech lepiej zajmą się wreszcie usuwaniem tych lagów z hangaru itd.

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.