Łączenie Serwerów.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika •BL4CK•69•ELIOT•, 30 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Znasz specyfikę innych serwerów, skoro uważasz że dwójkę z trójką trzeba połączyć? :)

2. Z jednej strony byłbym za tym żeby połączyć serwery, większa ilość graczy by się z pewnością przydała. Na ten przykład wczoraj w godzinach popołudniowych przeleciałem się po II gali wrogich firm, i co? Nico. Kompletne zero, żywego ducha nie było... Za niedługo będziemy mogli się czuć jak na single player, zamiast multi :p Jedyne co ratowało sytuacje to czat.
    Z drugiej jednak gdyby połączyli wszystkie PL serwery znalezienie wolnego kubika pewnie graniczyłoby z cudem, z czego wywiązałoby się milion wojen na firmach, bo przecież każdy chce sobie pobić, przy dzisiejszych standardach ubicie takiego to coś koło minuty, także 3 graczy na mapę i robi się tłoczno.. :p
    Ale poza tym jak dla mnie pomysł do przyjęcia :))

3. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

W weekend to akurat wrota są,zatem wszędzie pustki.. To nic nowego.. Gdyby kubików było więcej na mapie to może jeszcze.. Aczkolwiek dla mnie to się nie sprawdzi.. Powinni oddać JPA i gracze sami by wrócili.

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Brak aktywności. Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.