ŁADOWANIE GRY

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika »•Black•Manio•«, 25 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam!
    Mam pewien problem, co najmniej od tygodnia próbuję wejść na grę bezskutecznie. Po kliknięciu zielonego przycisku start gra nie włącza się , przez cały czas jest napis trwa ładowanie proszę czekać. Robiłem już wszystko, aktualizacje flasha wszystkich sterowników kart graficznych, sieciowych , wszystkie programy poaktualizowane, ciasteczka i inne wyczyszczone , zrobiłem defragmentację , zmieniałem passy, w końcu zrobiłem formata , instalacja wszystkich aktualnych programów etc. etc. Pisałem nawet do suportu lecz kazali mi robić bez sensownie to samo;/ Powstawały tego typu tematy, wszystkiego już próbowałem, jak macie jakieś inne pomysły żeby gra w końcu ruszyła to piszczcie. Z góry dzięki

2. ooMarloo

ooMarloo User

Probowales innym kontem? jak nie masz to zrob nowe:p
    Nie napisales czy probowales na innych przegladarkach
    wiecej nie mam pomyslow:p

Edit:
    Sprobuj tez z swojego konta zalogowac sie na serwer DE 1
    Tam jest "nowy kient" (prawie nic sie nie rozni ale twierdza ze nowy)

Moze akurat tam ci sie uda zalogowac.
    Jezeli tak to pozostanie ci czekac bo na dniach ma byc na wszystkich serwerach

3. Na żadnym koncie mi gra nie działa, na żadnej przeglądarce, wszystkie inne gry chodzą ładnie tylko DO nie działa

Logowałem się też na DE 1 i nie działa, żaden server żadne konto, nic po prostu gra się ładuje i ładuje

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 marca 2015
  4. Młody

Młody User

Ja mam ten sam problem. Czy ktoś może naprawić te serwery w końcu? Czy po prostu tu wszystko działa na zasadzie "Daj na swoje pieniądze a my i tak mamy Cię daleko w poważaniu"? Bo to już naprawdę denerwuje człowieka...

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.