ładownia

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika dupa113, 23 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dupa113

dupa113 User

Hej , zlogowałem sie na swoje konto i w ładowni statku widnieje 10k nie wiadomo czego... przez to nie moge wysłać surowców ze skylab ?

2. Seprom, dostałeś od BP w ramach czarnego piątku, wsadź do laserów.

3. dupa113

dupa113 User

Dzięki ,

4. moze bys najpierw przeczytal oficjalne ogloszenia? i wtedy zadal pytanie??
    przy okazji zmien nick. ktos sie moze przyczepic i niedopuscic ciebie na forum

5. Raczej nie z tej okazji,przynajmniej tak wynika z oficjalnego ogłoszenia

6. Ankalagon

Ankalagon User

dokładnie z okazji czarnego piątku BP dało nam 10% rabacik na zakupy za złocisze.

7. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

@dupa113
    2.1 Nick, sygnatura, awatar.

Nick, którym się posługujesz, to Twoja wizytówka. Nick nie może być wulgarny (w tym zawierający słowa z języków obcych, których brzmienie w języku polskim kojarzone jest z wyrażeniami wulgarnymi) ani obraźliwy.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

8. Cześć mam pytanie sprzedałem wszystkie surki a nie mogę zbierac nowych pisze że ładownia jest zapełniona a ten pasek jest pełny nie moge też uszlachetnic

9. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,
    W oknie gry wybierz zakładkę "uszlachetnienie" a następnie kliknij aktualizacja. Pojawi Ci się okno, w którym będziesz mógł ulepszyć lasery, rakiety, napędy lub osłony. Aby ulepszyć którąś z w/w rzeczy wystarczy kliknąć lewym przyciskiem myszy na surowiec (np. seprom) i nie puszczając przycisku przeciągnąć go nad wybraną rzecz, którą chcesz podkręcić (np. lasery). Wtedy puszczasz LPM i pojawi Ci się okienko za jaką ilość danego surowca chcesz ulepszyć przykładowe lasery. Wybierasz ilość, naciskasz ok i masz podkręcone laserki. W taki sposób opróżnisz ładownię.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

10. Cześć czy idzie wyłączyć Automatyczne uszlachetnienie

11. Nathersis

Nathersis User

Tak, opcje -> gameplay -> uszlachetniaj surowce automatycznie.

12. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności,
    Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.