Pomoc techniczna Lagi Ale nie te powszechne

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika PZL11, 27 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PZL11

PZL11 User

Witam Przy zbieraniu palki regularnie co jakieś 3-4 min. mam tak, że statek lata ale mogę klikać na palkę i klikać a i tak jej nie zbiorę Wszystko wokół zamiera Pet stoi w miejscu niezależnie od wybranego mechanizmu Mogę je zmieniać chociaż i tak stoi w tym samym miejscu(paliwo oczywiście schodzi) Nawet nie można go wyłączyć, dopiero po czasie Ma ktoś jeszcze takie problemy?Dodam, że problem pojawił się dopiero dzisiaj Niezależnie od ustawień graficznych dzieje się tak samo

2. MOD_Żabcia

MOD_Żabcia Guest

Witam
    Czyściłeś Przeglądarkę z ciasteczek w ustawieniach przeglądarki ?jeśli to nie pomoze skontaktuj się z (wyślij Ticketa do Pomocy
    Technicznej).
    Pozdrawiam
    MOD_Żabcia

3. *112*

*112* User

A pomoc techniczna napisze to samo i temat sie zamyka :).

4. -F-16-2011

-F-16-2011 User

hehe ;) to jest nic ja ostatnio jak latałem po palladium to co jakies 10-15 sec dostawałem hity po 74 tyś od niewidzialnej wybuchajacej barakudy i dopiero to kolega zauważył że ciagle we mnie wlatuje taka barakuda a ja jej nie widziałem wgl ; )

5. MOD_Mersenne

MOD_Mersenne Guest

W takim przypadku należy puścić kamikadze - nawet jeżeli tego nie widzisz, zabije on niewidzialną barracudę.

Pozdrawiam,
    MOD_Mersenne

6. -F-16-2011

-F-16-2011 User

Takich przypadków wgl nie powinno być ;)

7. MOD_Mersenne

MOD_Mersenne Guest

Pozwolę się nie zgodzić ;) puszczenie kamikadze nie jest żadnym problemem dla żywego gracza, zaś taka barracuda może być zabójcza dla ewentualnych "automatycznych zbieraczy". Oczywiście jest to tylko moja interpretacja, natomiast jest to rzadki przypadek, gdzie błąd może się do czegoś przydać :rolleyes:

Pozdrawiam,
    MOD_Mersenne

8. -gustaf-

-gustaf- User

Pozwole sobie zauwazyc ze nie kazdy posiada premke i moze puszczac kamikadze co chwile.

9. MOD_Mersenne

MOD_Mersenne Guest

Idąc tym tokiem rozumowania, nie powinno być eventu na szalone kubiki gdyż graczom bez premium się nie opłaca itd. Na tym właśnie polega premium, aby otrzymywać pewnie korzyści w grze.

Oczywiście, problem został dawno zgłoszony - ja jedynie podaję pomysł, jak sobie z nim radzić.

Pozdrawiam,
    MOD_Mersenne

10. PZL11

PZL11 User

Tak, ale nie wszystko da się rozwiązać za pomocą czyszczenia ciasteczek Zobaczymy czy dzisiaj będzie to samo, wczoraj w godzinach wieczornych też ktoś na czacie narzekał na lagi Może to sytuacja jednorazowa

11. *112*

*112* User

Barakuda to nic , a wez stój na porcie i dostawaj hity skąd wie od kogo ... xD Błędów tyle że głowa mała :D 1 raz tak zbugowaną grę widzę a gram w dużo gier :)

12. Błędów nie powinno być, a boty powinny być banowane... Tak powinna wyglądać gra. Poboci, naboci, ale bana dostanie, a nie uczciwy gracz cierpi... Równie dobrze można powiedzieć, że BUG na seprom jest dobry, bo możemy cały czas śmigać na sepromie... A ten kto nie wie, albo nie używa to, no jego problem, a banów od 3 lat za bugowanie sepromu chyba nie było, bo nikt się nie chwalił.

13. PZL11

PZL11 User

Co od banów jest chyba dział ze statystykami ilu zbanowali za coś tam ale są to chyba globalne, bo by już graczy nie było :D A co do lagów póki co spokój :)

14. -gustaf-

-gustaf- User

Oczywista sprawa ze ten co placi powinien miec jakies z tego korzysci , zaznaczylem jedynie to ze jezeli ktos nie posiada premki to nie wykupi jej dlatego ze nie moze spokojnie pozbierac paladium bo jakas baracuda ktorej tam nie powinno byc mu w tym przeszkadza.Automatycznymi zbieraczami niech lepiej zajmie sie "profesjonalna baracuda" z BP.

15. Żeby nie było moderator pewnie chciał też lekko zażartować, ale no nie jego wina, że BP nic nie robi... DOPIERO jak na forum szumi to się do roboty biorą, ale i tak "BIDA"

16. PZL11

PZL11 User

Tak tylko wspomnę, że już po problemie ale wtedy często się to zdarzało Całe szczęście :) Chociaż mam wrażenie, że to chyba nie ostatni raz...

17. -F-16-2011

-F-16-2011 User

automatycznym zbieraczem w moim jak i nie tylko moim przypadku jest P.E.T a ja zbieram że tak to nazwę "ręcznie" a taka barakuda nie była dla mnie zabójcza bo po danym hicie od razu statek zaczynał się klepać a nie tak jak w normalnym przypadku po ataku .

18. Ghost_User

Ghost_User User

Mniej więcej raz w tygodniu mam to samo, niezależnie od wszystkiego ale trwa to ok. 5 s. - 2 m. i często kończy się moją śmiercią. Moim zdaniem to po prostu wolny Internet, ale mogą być tego inne przyczyny.

19. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.