Lagi, lagi no i jeszcze więcej lagów

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika STATEKWIDMO, 18 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Odzwyczajaj się powoli od tego PL3,bo to połączenie serwerów wreszcie nastąpi i trzeba będzie narzekać oby nie więcej ;)POzdrawiam serdecznie

2. Adalon

Adalon User

Ja tam się połączenia pl nie obawiam, tymczasem jest nadzieja że kolejny Demaner Lagevent będzie mniej lagowaty ;)

3. Nie licz na to,zawsze jest podobnie,ale lepiej spoglądać w przyszłość z optymizmem...;)

4. Nie ma co się martwić. Zaraz rusza nowy event. :D

5. Ruszył i jak?pytam z ciekawości (nie latam)

6. *NIKT*

*NIKT* User

Jak ktoś lubi robić co kilka chwil za nieruchomą tarczę strzelniczą przez ok 5-10 sek. to życzę miłej zabawy.....
    Po prostu transfer danych z serwerów ma co chwilę kilkusekundowe zawiechy i to wszystko w temacie.....
    Bawcie się solo, ja się na to nie piszę !

7. cross68

cross68 User

modki co wy z tym czyszczeniem ciasteczek dajcie sobie spokój z tym zabiegiem jaka przeglądarka na wszystkich to samo się dzieje a pisać to ja mogę sobie że u mnie wszystko hula na 100% i tylko to jest moje co sobie napisze a lagi są nadal takie zbywanie problemu to już standard weźmy np. 6 lat wstecz więcej graczy grało sprzęt słabszy a gra chodziła jak ta lala to nie wina naszych komputerów powiedzmy sobie to otwarcie i nie składajmy winy na sprzęt brak odwagi i samokrytycyzmu ekipy do przyznania się do błędów leżących po drugiej stronie :( a co do supportu to na wszystkie błędy w grze jest ta sama odpowiedz a pisanie do pomocy kilkakrotnie z jednym problemem grozi banem tak jest prawda dziękuję bardzo za taka pomoc.

Nojnaz lubi to.
  8. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Zamykam
    Brak aktywności
    pozdrawiam
    MOD_Artemida

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.