LAGI NA EVENCIE "MONTOWNIA"

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Патрицк, 10 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam :)
    Macie lagi przy biciu alienków a raczej pokaz "przycinających" się slajdów :D
    To jest masakra
    BP Mam nadzieje że naprawi te błedy i da dodatkowe dni zamiast do 22 maja !
    Masakraaa.... :> :confused::p:cool::cool::mad::(:)

2. Heiken

Heiken User

wszyscy tak maja nie tylko ty ja osobiscie mam 37 lf4 10 dronow 10 havo 10 hercow to mnie saimon raz ubil a raz dewolarium takie lagi bp rozdal

3. Ja nawet nie mam slajdów. Rozpoczęcie ataku oznacza pauzę do skończenia walki. Saimon mnie nie ubił, za to jakiś złamas zauważył że mam laga i ustrzelił mnie gdy skończyłem bić Sibelona. Lag skończył się akurat w momencie w którym mogłem obejrzeć eksplozję mojego statku.

4. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Informacje na temat obecnych błędów można znaleźć w tym temacie: Obecne błędy!

Na chwilę obecną przewidziano pewną rekompensatę za błędy, które pojawiły się po poniedziałkowej aktualizacji gry. Należy czekać i uważnie śledzić dział Oficjalne ogłoszenia.

@SpaceEagle[EIC] dziękuję bardzo za poprawkę, mój błąd ;)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.