Lagi na PL2

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ghost_User, 10 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ghost_User

Ghost_User User

Postanowiłem zrobić misje eventowe. Jakoś nigdy lagi mi nie przeszkadzały, ale teraz... Kiedy byłem offline ubyły mnie Icy. Co się dzieję z tą grą?!

EDIT : Prawie ubiłem gościa z korpo kiedy brak połączenia trwał prawie pół minuty! Co jest?!

Ostatnie edytowanie: 10 grudnia 2017
  2. ViperΔ

ViperΔ User

Ja też jakiś czas temu byłem offline a jak się zalogowałem to byłem nieżywy

3. Andrzej.s

Andrzej.s User

Nie tylko na pl2 są lagi, na pl3 również...

4. Ja się z takim problemem nie spotkałem ale jakiś lagów również niestety doznałem :(

5. ViperΔ

ViperΔ User

Haha a gdzie ich nie ma? :D

6. Teraz ten sam lag xd Offline 10 min xd

7. gigamen

gigamen User

Kilka dni temu zaparkowałem sobie przed wylogowaniem na bazówce klanu z mojej firmy. Wszystko ok, ale po 2-3 dniach loguję się, a tu wybór (a raczej jego brak) metody respawnu. Los bazy nieznany.
    Aha, to było zanim zacząłem zabawy z minami

Ostatnie edytowanie: 10 grudnia 2017
  8. ViperΔ

ViperΔ User

Ale to jednorazowy przypadek więc ja bym tam nic nie mówił że coś zepsuli, gorzej z zacinaniem się ekranu podczas zmieniania karty i ładowania czegoś.

9. Ghost_User

Ghost_User User

W sumie to na razie jest normalnie - Cold Wave (easy) zrobiłem w mniej niż godzinę z x1 praktycznie bez lagów. Naprawili?

10. ViperΔ

ViperΔ User

Ja też brak lagów podczas hard (z 30 min) i easy (kilka minut)

11. Ghost_User

Ghost_User User

Lagi powróciły. We wrotach Cold Wave (hard) zostałem zabity przez 2 Ice Meteoroidy z prawie połowy mapy (no, może przesadzam). W dodatku początkowo P.E.T. nie chciał się mnie słuchać.
    Łączenie z serwerem trwało 30 s.
    Wszystko mimo rzekomych ~55 FPS.

12. ViperΔ

ViperΔ User

Czasem kamyk się nie odpala

13. -ss24-

-ss24- User

Na PL3 mega lagi. Robienie wrót eventowych z tymi lagami to niezła zabawa ;) Tragedia

14. Ja robiłem po północy wrota jak się tylko pojawiła taka możliwość i nie kojarzę jakiś lagów ;) Dopiero później pełno ludzi zaczęło się skarżyć na lagi o_O

15. Ghost_User

Ghost_User User

Czyli po prostu serwery nie wyrabiają. Standard.

16. a co FPS do lagów?internet masz drewniany a nie komputer ;)

17. ViperΔ

ViperΔ User

Czasem tak psują grę ze fpsy spadają i lagi są

18. MOD_JD

MOD_JD User

Temat nieaktywny, zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.