Lagi na serwerze PL

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika ___¯¯¯WASIOL¯¯¯___, 29 listopada 2025 o 20:51.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Witam. Jest problem na serwerze. Są takie lagi, że nie można bić alienów stoi się w miejscu i nic nie reaguje.

2. Cygan84

Cygan84 User

Zmień kompa/lapka. Ja zmieniłem na nowszy i lagów nie mam wcale

3. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Jakiekolwiek problemy z tym związane nalezy zgłaszać do pomocy technicznej

4. Stanleyek

Stanleyek User

U mnie lagi cały czas a czasem nawet mnie rozłącza z serwerem gry. Najgorsze są jednak opóźnienie reakcji serwera które są u mnie nieustannie od miesiąca. Przez nie praktycznie nie mam szans w walce z innymi graczami, bo tam gdzie ja ich namierzam dawno [ 2-3 sek] ich nie ma. Pisałem o tym do PT to kazali mi się grę odinstalować a następnie od nowa zainstalować, niestety to nie pomogło. Jak tak dalej będzie to chyba będę musiał zrezygnować z tej zabawy.

5. Ja bym jeszcze dodał reinstalkę okienek z win11 na 10 .... MS tyle danych personalnych kradnie z 11-tki że aż łącze zamula :rolleyes:

6. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Ponawiam.