Lagi

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika CoSięGapisz, 27 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. I jaki jest sens robienia tych wrót tunnel jak są lagi i wszystko na marne się robi. Zagoniłem 50 melterów do rogu, zaczęły się lagi nic nie dało się robić i ubiły mnie ostatnie 3 devouery. 200 k seprmu i 200k x2 na marne, a BP i tak tego nie odda.

2. Mar86Lca

Mar86Lca User

Lagi ?? To nie wina BP. Musisz zmienic dostawce internetu. Ja z mobilnym a co za tym idzie ping niesamowity lagow nieposiadam

3. jak kolega wyżej napisał . to nie wina BP . Albo zmień dostawce internetu albo coś go blokuje bo w tle może coś się pobierać

4. Lagi, zacinki i inne rzeczy są poniekąd związane z bp i słabymi serwerami :)

5. Mar86Lca

Mar86Lca User

Ja na poczatku owszem miewalem to niezwykle zjawisko jakze roznie przez graczy interpretowane. Ale zrobilem tak. Przetestowalem gre na roznych przegladarkach i wybralem najodpowiedniejsza pod moj komputer. Wybrana przegladarke uzywam tylko do grania a do innych czynnosci sluza mi inna przegladara. Wylacz wszystkie niepotrzebne dodatki. Zostaw tylko jawke i flasha. Ustaw karte graficzna na maksymalna JAKOŚĆ aby karta graficzna wziela na siebie wiekszasc obowiazkow odciazajac tym samym reszte podzespolow

A wytlumaczysz mi sytuacje w ktorej na testowym na kazdej mapie srednio po 30 graczy mijalem i ani jednego najmniejszego problemu nie mialem ??
    Rozumie ze najwygodniej jest zrzucic wine na firme ktora wypuscila gre ale czy nie latwiej jest poprostu odpowiednio przyszykowac system pod gre i zakonczyc wszystkie problemy ?? :)

Posty łączymy, ostrzegam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 października 2015
  6. Poczytaj sobie opinie, dlaczego na pl3 jak grałem miewałem dość spore lagi? Teraz jestem na pl1 i jak zalaguje podczas większego eventu to cud.

7. Mar86Lca

Mar86Lca User

Stary laptop : 2 ddr2, Turion x64 2.0, Radeon x1200 (128 Mega pamieci fizycznej), ogolnie to juz zlomowaty byl. Ale po odpowiednich ustawieniach mialem stabilne 25 FPS, jesli chodzi o przycinki to naprawde bardzo rzadko i tylko delikatne.

8. MOD_AL

MOD_AL User

Brak aktywności więc zamykam.

Pozdrawiam!
    MOD_AL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.