Lagi

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Wredna_Bestia, 14 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, mam lagi nie dające grać nie wiem czy to tylko u Mnie czy ktoś też tak ma chodzi o serwer PL3, nie mogłem zrobić wrót urodzinowych 4 życia już zmarnowałem, a na normalnych mapach też jest problem pet ma opóźnienie, ciężko przeskoczyć przez portal i zmienić konfę...

2. -Yang-[]

-Yang-[] User

To prawdopodobnie Twój komputer - słaby lub ( i) zawirusowany.
    Ta gra ma spore wymagania - sam mam i5 i 8 GB ramu i mi śmiga. Miałem u siebie AMD x4 9100 z 4 GB ramu i się gra zachowywała tak jak opisujesz.

3. Tyle że facet nie gra pewnie od tygodnia, a trochę dłużej. Jeśli miałby słaby komputer, to wiedziałby od razu skąd te problemy z grą.

Serwer PL3 jest po prostu słabym i mało wydajnym serwerem postawionym na Atari.

Wprowadzą na niego jakiś event i z miejsca kaszana.

4. Ja napiszę Ci jak polski support. 1.Wyczyścić ciasteczka, 2.graj na najniższych parametrach, 3.sprawdź połączenie z internetem.
    Mi zwykle wystarcza 2 punkt ;)

5. No właśnie, komputer mam dobry i5 4GB ramu itp. ale przeinstalowałem system, bo wróciłem z 10 na 7, i na 10 było wszystko ok, a tu jest taki problem, no i ciekawe czy nie będę musiał wrócić z powrotem na 10, poobserwuje, poczekam aż się event skończy i zobaczę, dzięki za odpowiedzi...

6. Alfa.Star

Alfa.Star User

system nie powinien az tak wplywac na to. a neta masz dobrego z 10mb to pewnie masz nie? na kazdej przegladarce tak masz?

7. Internet to mam nawet 60mb... więc wszystko jak trzeba, a nawet aż za jak na wymagania gry...

8. Alfa.Star

Alfa.Star User

ciezko powiedziec co jest przyczyna ale nie jestes jedyny komu przytnie gre. pytanie z jaka czestotliwoscia ci to robi

9. =Aspazja=

=Aspazja= User

Użyj programu Adw Cleaner,zobaczysz,jakie świństwo na Tw komputerze zżera Ci zasoby i powoduje problemy z graniem w D.O.Raz na tydzień skanuję i mam spokój,wszystko mi dobrze działa :))

10. Brak aktywności w temacie, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.