Lagi...

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Čŷ©ū©ħ™Ω, 10 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, od jakiegoś czasu pogrywam dosyć sporo na GE1 no i co się dzieje na tym serwerze, to dla mnie parodia... w dzien serwer smiga jak należy, ale pod wieczór nie da się normalnie latać, są takie dziwne lagi, że to jest parodia- uprzedzam pytania internet mi działa wyśmienicie, poza tym nie przerywa wogóle połączenia tylko są takie zciny masakryczne, ze nie da się grać, obczajałem to na innych serwerach to tam nie ma lagów, tylko na GE1... nie wiem czy tylko ja tak mam? bo z tego co wyczytalem na czacie i co rozmawialem z kilkoma osobami, to rowniez maja prze okropne lagi, czy są stosowane wobec tego jakies działania ?

2. Tak, wszyscy na serwerze GE mamy lagi wieczorem, wtedy właśnie kiedy by się chciało pograć. Pomoc techniczna podaje że pracują nad tym problemem ale ile można. Może to jest celowe działanie wychowawcze BP żeby dzieci poszły spać wcześniej a starsi zainteresowali się swoimi połówkami ;)
    Niech ktoś dobrze poinformowany z ekipy się wypowie kiedy to naprawią jeśli posiada jakieś info.

Ps.
    Powinieneś dodać że sławne ciasteczka,pamięć podręczna i Flash Player wyczyszczone bo pewnie dostaniesz takie rady.
    Pozdrawiam i cierpliwości grającym na GE.

3. =Aspazja=

=Aspazja= User

GE jest jednym z najstarszych serwerów,dlatego tam gra naprawdę spora grupa ludzi.Po drugie,z tego,co zauważyłam na serwerach GE (2,3,4,5,6,7) są one zdominowane przez Rosjan,Ukraińców,Turków.O ile wiem,u nich nikt nie przejmuje się zupełnie uczciwością ,więc na miejsce zbanowanego konta tworzą następne i w 2-3 tygodnie bocenia znowu mają dość mocne konta.
    Każdy gracz z dłuższym stażem wie,jak wygląda latanie po mapie w pobliżu takiego bocącego - jakieś dziwne zawirowania czasoprzestrzenne,ścinki,zamrażanie na chwilę , to się da wyczuć,że coś jest inaczej.

4. Co nie zmienia faktu że wcześniej było ok. a teraz jest jak jest,to nie jest żadne usprawiedliwienie.

Andromeda5 lubi to.
  5. Dokładnie, poza tym skoro serwer taki duży, i dużo ludzi na nim gra powinno coś być robione w kierunku, żeby się dobrze na nim grało... :)

Andromeda5 lubi to.
  6. *KLANIO*

*KLANIO* User

*coś*

na zgłoszenie o lagach takie wypociny - gram od 25-04-2008 na global europa - 3 różne zestawy / dell/2 x asus , net lte / tp z kabla ping 27/30 , wszystko aktualne - to ma być pomoc techniczna ?! myślicie że nie potrafię skonfigurować tej badziewnej gry ?
    co jakiś czas trafia się zamuła ;czyli ten sam problem - cyklicznie powraca - ja konfiguracji sprzętowej nie zmieniam więc jak wczoraj działało ,a dziś nie działa to chyba coś u szanownego BP niedomaga ...

2.19. Korespondencja

Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Kara:
    31 pkt

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 października 2016
  7. widzę że temat zamieciony - od tego jest moderator aby dbał o dobre imię ;)- nie zmienia to faktu że X zgłoszeń co do poprawności działania poszczególnych elementów gry jest po prostu olewane przez tzw pomoc techniczną - podejrzewam że formularz odpowiedzi jest identyczny jak formularz zgłoszeń - na zapytanie gotowe formułki klik i załatwione . premka leci a nic nie hula ale hajs sie zgadza :mad:
    mam pytanie ban za publikację korespondencji z kim???- pomocą techniczną ? co nasza ma wspólnego z definicja :

"Wsparcie techniczne (ang. technical support) – gwarantowana pomoc w eksploatacji oprogramowania, sprzętu komputerowego jak też innych urządzeń udzielana użytkownikowi przez producenta przy ich zakupie. "
    pozdrawiam

Andromeda5 lubi to.
  8. MOD_Mersenne

MOD_Mersenne Guest

Zapewniam, że problemy zostały zgłoszone, a programiści nad nimi pracują. Zostało to wspomniane nawet podczas ostatniej sesji na Twitchu przez niemieckich Community Managerów. Obwinianie polskich moderatorów, przy okazji łamiąc regulamin forum, niczego nie przyszpieszy.

Pozdrawiam,
    MOD_Mersenne

9. zgłaszam te same bugi i niedoróbki od początku roku - juz pażdziernik - ja bym się powstrzymywał od zapewnień że coś się zmieni bo to nierealne
    w zaden sposób nie obwiniam moderatorów bo co wy możecie .... pisałem o ignorancji pomocy tzw technicznej dla poparcia moich słów wkleiłem część korespondencji a moderator wystawił mi bana - cóż taka wasza praca , lagi boty itd a u was zawsze słonecznie
    pozdrawiam

2.21. Multikonta na forum
    Blokada konta na forum uniemożliwia użytkownikowi zalogowanie się na to konto. Próba omijania jej poprzez logowanie się z innego konta jest zabroniona.

Kara:
    51 pkt, permanentna blokada kont na forum lub w skrajnych przypadkach blokada konta w grze.

MOD_Matroz

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 października 2016
  10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.