Lagi

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika .-=V8=-., 26 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .-=V8=-.

.-=V8=-. User

Gra od wczoraj nie działa. Tzn. lag pogania lagi nie da się ubić normalnie aliena a już nie wspomnę o graczu. Mimo wszystko ekipa lub BP nie zdążyli jeszcze zająć stanowiska w tej sprawie, żadnego oficjalnego komunikatu, planu naprawy lub jakiejkolwiek informacji dla graczy. Bardzo proszę o jakaś informację
    Pozdrawiam

2. RONDO13

RONDO13 User

Bo to Bp i tyle.. Biorą pieniądze i nic nie robią.. Od wczoraj mam paro sekundowe zatrzymanie gry to czasem alieny biją mnie z drugiego końca mapy... A pisać do pomocy technicznej nie warto bo oni i tak nic nie zrobią poza czyszczeniem ciasteczek.

3. .-=V8=-.

.-=V8=-. User

Wydaje mi się, że pomoc techniczna nic nie zrobi bo oni są od tych małych naszych problemów a to jest problem globalny bo z tego co czytałem to problem istnieje nie tylko na serwerach PL

4. Masakra z tymi lagami :(

5. najgorszy jest brak informacji jakby nie bylo problemu no maja nas *gdzieś lecz nie wiadomo gdzie*

ale prosiłbym nie używać tego typu słownictwa, stosowanie akronimów nic tu nie da gdyż każdy wie o co chodzi.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 stycznia 2015
  6. PsZemO.o

PsZemO.o User

bo oni twierdza ze to jest nasza wina kwestia wyczyszczenia cistek i histori z przegladarki
    to jest chore maja graczy kase to obudza sie dopiero jak wszycy odejda
    w skylabie jak chcialem przyspieszyc wyslanie byla ankieta do wypelnienia co sadze o grze napisalem tam co sie dzieje zobaczcie czy tez macie to

7. Mogliby zakupić nowe i porządne serwery, a pewnie jeszcze korzystają z jakichś mikrofalówek :D:D Wszyscy się dziwią czemu tak mało osób gra. Ogólnie gra jest wciągająca, ale przez takie lagi, przez to co się dzieje w całej tej grze to nawet tym w top10 odechciewa się grać.

8. -dshh14-

-dshh14- User

od wczoraj tzn. 25.01.2015 mam komünikat MHH POTRWA JESSZCZE 0 min. A jest 26.01.2015 12:35

9. revcio

revcio User

0 minut? a mi piszę że trwa jeszcze minutę :D

10. RONDO13

RONDO13 User

Ciekawe czy gra po restarcie zacznie chodzić. :confused:

11. Piodan

Piodan User

Mi tam w miarę wszystko chodzi na pl3. Wczoraj jak skok przez wrota był na mapę 2-2 to od razu pozycjonowało mnie na wrotach do piłki mimo, że byłem we wrotach przez które skakałem i tak też siebie widziałem. Najdziwniejsze było to, że skok przez wrota wtedy przenosił mnie na 4-4 (podkreślam widziałem siebie w wrotach np do mapy 2-3 i tam taż byłem ale pozycjonowanie było na wrotach do piłki). Dzisiaj już takich jajek nie ma, no może poza tym MHH 1 minuta... Pet lata, zbiera i ubija jak trzeba. Widocznie problemy dotykają każdego ale nie po równo...