Lasery

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika hryncu, 27 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hryncu

hryncu User

Witam serdecznie. Od po 2 dwóch bez gry zalogowałem się na mapę i zauważyłem, że coś jest nie tak z laserami. Latam golcem, i zawsze było tak jak wcześniej, ale od dziś moje lasery wyglądają, jakbym bił phoenixem. W sensie leci tylko jedna wiązka lasera, gdzie jeśli się nie mylę, miałem ich wcześniej w golcu 6. Myślałem, że to tylko u mnie, ale napisałem do brata żeby sprawdził jak jest na jego koncie i było dosłownie to samo. Czym to może być spowodowane?

2. kris0211.

kris0211. User

Może zmieniłeś coś w ustawieniach graficznych? Albo BP zmieniło :rolleyes:

3. hryncu

hryncu User

Nie, nic nie zmieniałem. Ustawiłem sobie grafikę jakieś 2 lata temu, i od tamtej pory (do dziś) nie spojrzałem w ustawienia. Myślę, że prędzej BP. Ale czemu nic nie napisali o zmianach jeśli tak?

4. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Problem wystepuje na 2d- znane ;)

5.  
  6. hryncu

hryncu User

Za książki i zeszyty? Po pierwsze z jakiego powodu? Po drugie sam nie piszesz nawet składnie więc proszę nie pouczać. Po trzecie udzielanie odpowiedzi polecam wtedy, gdy się ma coś do dodania do tematu. Po czwarte - problem minął. Proszę o zamknięcie tematu, aby nie zaśmiecać forum.

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.