Blad Lawa Pusat

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ζђє†Śλίğиέця™{ŤϋяЌ}, 7 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, w związku z tym iż jest nowy ewent i można poskładać dosyć ciekawe dresy statków to postanowiłem złożyć sobie Lawa Pusat, kolorek jest świetny.

Ale nie owijając w bawełne, podczas bicia alienków czy graczy to leci tylko jedna salwa z laserków na sekunde, niestety to jest bardzo irytujace i denerwujące jak dla mnie ponieważ momentami to ja nawet nie wiem czy strzelam z tych laserków czy nie, poprostu jest większe zamieszanie i jest lipa, leci jedna mała salwa ze środka na 1 sekundę, szybciej juz rakiety strzelaja na premce i sa bardziej widoczne niz te oto lasery.

No a najdziwniejsze jest to że na zwykłym pusacie laserki strzelaja w szybkim tempie bez przerw, nie to co w Lawa Pusat a to przecież tylko kolorek.
    A więc teraz takie moje zapytanie, to jest celowo zrobione? czy to jest moze jednak błąd znany lub nieznany BP ? a może jest to jakiś bug czy bład zwiazany z tymi salwami?

Bardzo bym prosił o jakieś wypowiedzenie się na ten temat ponieważ nie znalazłem tematu na ten temat więc postanowiłem sam owy temat napisać (no bo nie okłamując się, dziwnie się lata statkiem u którego podczas walki nie widać tych salw)

2. Miałem kiedyś coś takiego, ale na golcu. Po 2 dniach samo przeszło, nie ma tylko wyglądu wizualnego, ale strzela nadal.
    Dużo osób się o to na czacie skarżyło, bp to naprawi, nie ma co się przejmować ;p

3. Okej a więc wszystko jasne, dziękuje za odpowiedzi, widzę ze ty też coś juz napisałeś na ten temat na forum a więc ten temat można zamknąć :)

Liczę że w miare szybko to naprawią :)

4. Ok :) Nic się nie stało, więc zamykamy :)

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.