Leonov ładownia

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika CrossEyedN00b, 7 maja 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Hej,

Potrzebuję coś zweryfikować:
    Leonov na mapach startowych ma mieć podwojoną ładownię.
    Rozumiem, że artykuły na wiki mogą być nieaktualne, więc chcę się upewnić.
    Mam np. te 380 prędkości, ale moja ładownia ma tylko 1000 ładowności, z kompresorem cargo 2000.

Nie powinienem mieć przypadkiem 2000 bazowo, a 4000 z kompresorem?

2. z premka masz 4000

3. warrriat

warrriat User

Nie dwa razy większa tylko powiększona o 500 niezależnie od profilu i dodatków.

Cechy
    + 96.000 punktów życia na mapach x-1 do x-4.
    + 500 jednostek ładowni na mapach x-1 do x-4.
    + 20 jednostek prędkości na mapach x-1 do x-4.
    +50% do zadawanych szkód zarówno wobec alienów jak i statków na mapach x-1 do x-4.
    +100% do zadawanych szkód rakietami zarówno wobec alienów jak i statków na mapach x-1 do x-4.
    +100% do posiadanej wartości osłony na mapach x-1 do x-4.

4. CM_Zero

CM_Zero Forum Moderator Team Darkorbit

Dokładnie jak wyżej ;) Podstawowo ten statek ma 500 jednostek ładowni, ale na mapach od x-1 do x-4 pojemność ta jest zwiększana do 1000 jednostek. Dzięki temu po powiększeniu kompresorem cargo otrzymujemy w rezultacie ładownię o pojemności dokładnie 2000 jednostek (nie wliczając premium), więc wszystko jak najbardziej się zgadza :D

Z poważaniem
    MOD_ZERO

TL_Eviana. lubi to.