Leonov

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika big-99, 27 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. big-99

big-99 User

cześć
    mam trochę nie zrobionych zadan na 1 gali i zmienilem statek na leonka. Z tego co pamietam to dawal on bonusy hp, osłona, speed, dmg laserow i rakiet
    dmg laserow i rakiet byl kiedys 2x wiekszy, teraz tego nie widzę :p
    rakiety biją tyle co powinny czyli 2x wiecej, dmg laserow taki jak powinien być, bez zmian
    czy coś zostało zmienione ?

EDIT: jeszcze pytanie, czy dmg rakiet z wyrzutni też powinien być zwiększony ? (bo nie jest :p )

Ostatnie edytowanie: 27 grudnia 2015
  2. Yamaha

Yamaha User

rakiety tylko normalne x2 z wyrzutni pozostają bez zmian

3. big-99

big-99 User

a lasery ?

4. Masz 6 laserów, a strzela podwójne, czyli tak jakbyś miał strzelał z 12.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

5. big-99

big-99 User

no ale właśnie nie widzę tej różnicy, kalkulator mówi średni dmg i taki jest, nie "wykazuje" mi jakbym strzelal z 12 :p

6. W grze istnieje coś takiego jak ''pudło''. I to zmniejsza DMG. Jednak zdarzają się przypadki, że salwa zostaje zwiększona od tej ilości, ale dosyć często i mniejsza. W niektórych przypadkach można mieć wszystkie lasery, a wychodzi Nam właśnie te ''pudło''. Sam tak miałem z kilkanaście razy.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

7. Yamaha

Yamaha User

jeśli nie widzisz różnicy to poleć na mape wroga i wtedy zobacz ile bijesz i sobie porównaj

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.