Lepsze LF4 w skrzynkach ! ;p

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ddanek33, 27 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. No nie wiem na którym pl, ale na Pl1 robiłem full lf3 przez pół roku bo chodziły nawet po 50mln a ciężko się zarabiało, padając 10 razy na godzinę

2. Nugattu_08

Nugattu_08 User

"Wychowalem sie" na PL1, tak wiec ogarniam ten serwer dobrze :p Choc gram obecnie na PL2. Po prostu trzeba wiedzeic gdzie i o jakiej porze bic :p

3. Mnie ubijal jeden gracz vru cały czas, więc dla mnie żadna pora nie była dobra bo on ciągle łatał po 1 gali mmo. Nawet teraz jak mam już coś więcej niż starą fe to ciężko mi zarabiać przez wrogie firmy, ale daje radę ;)

4. Czempion

Czempion User

No obecnie aukcja działa na zasadzie, że prędzej czy później się uda wygrać przedmiot. 100kk - nie udało się, więc kolejny dzień to kilka przesyłek promerium. 200kk - nie udało się, potem 300kk - o udało się :D (pomijam ceny obecnych towarów na aukcji i wiadomo, że w jeden dzień ze samego skylabu 100kk się nie zyska)
    Nie to co kiedyś :)

5. Nugattu_08

Nugattu_08 User

No pewnie, dawniej kasy nie zwracalo tylko polykalo :p

6. Czempion

Czempion User

A mnie ciekawi, co by było, gdyby tak działała licytacja w [pewnym sklepie internetowym] :)

7. Nugattu_08

Nugattu_08 User

O panie.. bylby dramat :D

8. Marcin

Marcin User

9. TUROK

TUROK User

Angello zmieniam firmę na mmo, to polatamy razem ;) a jeśli w klanie jesteś to będę często cb odwiedzać na mapie ;) dorobiłeś się lf3 brawo nie szanujesz starszych graczy (źle) a gdy pękasz to forum od płakania, co inni mają a czego ty nie masz. Pograj z 3 lata i zobaczymy jak zaczną wprowadzać coś, co kiedyś było drogie dla nas(np. wprowadza lf3 za ileś kredytów, co na pewno kiedyś tak będzie). Wtedy zrozumiesz o co te problemy.

10. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Naprawde, wszystkich na forum to interesuje ;)

11. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.