level (po polsku: poziom)

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika opekal234532, 28 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. witam was!
    Chciałem tylko spytać, czy jest możliwość do końca level'u 42 ? Jak widzicie na obrazku od 15 lvl do 42 level w inwazje! Więc ogólnie bez inwazji to maksymalnie jest 42 poziom ?

Dokładnie pisze tutaj drugi obrazek:

Czekam na odpowiedź. Proszę o wyjaśnienie tej sprawie! MOD zapraszam do rozmowy tutaj (ty masz prawo tutaj dyskutować od tego jest pytania bo ja sam nie wiem i chciałem spytać was) pozdrawiam :D

2. się nie martw zanim wbijesz 42 lvl to się zestarzejesz ( chyba ze konto dla wnuka robisz :D)

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

wnuka? :D chyba pra pra wnuka :D

4. Najwyższy poziom jaki Gracze wbijają i obecnie mają to 25. Oczywiście są wyższe, jednak zajmują one więcej czasu i na pewno więcej poświęcenia w grze. Nie wiem kimś byś musiał być, abyś ten 42 poziom wbił, ale najpierw wbij 15 lvl jak chcesz być na inwazji i brać w niej jakiś udział :rolleyes:

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

nie musi wbijac 15 levelu :p inwazja dla 14 i mniej na mapie x-3 a nie x-5 czyba nie?

6. Alfa.Star

Alfa.Star User

:D no ja sie domyslam ze tak z tym pra pra to tak dla zartow bylo do tego wnuka :D

7. kris0211.

kris0211. User

Z tego co zauważyłem, każdy level wymaga tyle doświadczenia:
    Kod:
    10000*2^(n-1)
    gdzie n to obecny level.
    (Przykład: 1lvl - potrzeba 10.000 xp, bo 10000*2^0=10000*1; lvl 5 - potrzeba 80.000, bo 10000*2^4=10000*8 itd.)
    Wystarczy podstawić jakiś lvl za "n" i policzyć :) Dla ciebie wyliczyłem, że lvl 42 wymaga 21990232555520000 xp.

Ostatnie edytowanie: 1 marca 2016
  8. No to widzę, że jednak nie tylko ja lubię matematykę. Ach, te ciągi...
    A muszę wszystko wiedzieć Wilku? :D Dla mnie jeden lvl to nie duża różnica, a w inwazji to może raz brałem udział :rolleyes: Ale cóż wszystko jest z umiarem :)

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

9. Alfa.Star

Alfa.Star User

Ja nie wypominam jak coś Szybkacobra :) Tak tylko mówię że były wrota na 3-3 chyba do inwazji to nie mogłem wskoczyć bo za wysoki level :)

10. FindnAme

FindnAme User

Pff zanim ten lvl wbijesz będziesz dziadkiem :D;)

11. Nawet ja już nie bede w ziemii. To daleko myśle że gdzieś 2200 roku bedzię 42 level. A pomysl sobie 100 lvl. Nie ma o czym mowić tutaj. :D Także że mój wnuczek bedzie dalej nabijał PD :D (żarcik - to wszystko zależy od gry , moze ma inne ulubiony wnuczek).
    Wiesz nawet mnie już nie bedzie. Masz racje! :D
    Wiem że taraz jest 25 level. A 42 level to nigdy nie wbije tyle. Poniżej przykład - Wyobrażcie sobie...:cool:
    PRZYKŁAD: Pomysl sobie gościu ma 41 level i zaraz przeskoczy mu level do 42, ale tu nagle konto zostało zbanowane niewiadomo z jakiego powodu. No i co dalej... On spróbuje napisać do supportu, aby odzyskać konto. A tu BP mówi że nie może otrzymać... itp. Gościu nagle denerwuje się że mu zostało 1 level wbić i poświętować, że tyle nabił pd i tyle czasu grania. Strata czasu i nie bedzie mu się chciało zakładać odnowa konta. (Znów nabić do 42 level)
    Często jak obserwuje taki ludzi na "Dark Orbit" jak latają albo jak piszą na czacie, zastanawiam się czy nie szkoda mieć konta jak Full SFE a tu Ban=permanentna.:eek: Właśnie tyle poświecenie w grze i jeszcze wkładał tyle kasy na granie dark orbit. Szkoda gadać w temacie. :confused:
    Jest mniejsza poziom do 14 level. Dobrze mówisz. A wiesz sprobowałem wejść na 14 level to masakra ciężko ubić alieny. :D
    Wiem że to są żarty. To wszystko zależy od gry i czas poświecenie w grze. :D A wnuczek co innego bedzie sie zajmował :p
    Bardzo dobry wzór stosowałeś tutaj. Faktycznie że duża liczba niż miliardy Pd obecnie 25 level a tu jeszcze wiecej niż miliardy. Dzięki kris.0211:) że mi wyliczyłeś te 42 lvl. Aż tyle wymaga 42 lvl to 21990232555520000 exp. :D
    Nie każdy lubi matematykę to norma. Ja lubie matematykę i te ciągi normalnie ucze sie. Trzeba coś umieć bez nauki nie bedziesz umiał. wiesz sam...
    Jak tam grałeś na inwazje ciężko?
    ile tam było lvl który był dla ciebie za wysoki?
    Wiem wiem że bede dziadkiem...:D

FindnAme lubi to.
  12. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.