LF-4 ze skrzynek

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika tomallo99, 15 maja 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tomallo99

tomallo99 User

Witam wszystkich na forum po dłuugiej przerwie :D
    Mam pytanie odnoście zbierania lf-4 z zielonych skrzynek:
    Otóż nazbierałem prawie 400 kluczy na dzisiejszy event zeusowy, ale z trzeciej otwartej skrzynki wyleciało uwaga uwaga:
    Stało się niemożliwe :eek:
    I pomyślałem że skoro mam już zeuska to zostawię sobie klucze na event na lf-4, ale tutaj moje pytanie:
    Czy jest aktualnie jakiś event który zwiększa szansę na otrzymanie ich z zielonych skrzynek?
    Dawniej był dzień gdzie szansa była bodajże x2 lub x3, a chyba oprócz tego był też Helix LF-4 day...
    Teraz widziałem temat w którym było napisane, że dawny dzień został zastąpiony tym "ulepszonym dniem", w którym może lf-4 wylecieć z wrót - ale w takim razie jest jeszcze ten helisowy, który też chyba zwiększał tą szansę?
    Bo jeżeli nie, to mam ochotę resztę kluczy otworzyć już dzisiaj, może też apis wleci :rolleyes::D

kris0211. lubi to.
  2. Łeeee nie warto !! Kluczy na prometeusze zostaw. To będzie największa głupota wydać je na otwieranie jakiś bezużytecznych lf4!

3. tomallo99

tomallo99 User

Mogę się z tym zgodzić, gdyby nie to, że mam dopiero 16 części do apisa - więc chcę je otwierać dopóki go nie złożę :oops:

4. Aaa no tak te nieszczęsne drony, w takim razie otwieraj tylko wtedy kiedy są złote skrzynki ;)

5. tomallo99

tomallo99 User

No dobra, dzięki - skrzynki otwarte :D
    Mam jeszcze jedno pytanko, żeby już nie otwierać nowego tematu:
    Z tych wszystkich części które wypadadają do montowni opłaca mi się złożyć np. Solace'a jak latam aktualnie karetką?
    Czy lepiej to zachować na coś lepszego? (właściwie jedyne co mi przychodzi na myśl to BO3)

6. ismiech

ismiech User

Solace opłaca się złożyć pod warunkiem że masz moduł pod bicie (+15%) NPC.

7. tomallo99

tomallo99 User

Niestety takowego nie posiadam, ale do karetki też nie mam żadnych modułów - warto w takim przypadku złożyć go chociaż do robienia wrót? Troszkę szybciej by było a też może się naprawić wystarczająco :rolleyes:

8. ismiech

ismiech User

We wrotach klepać się nie trzeba :)
    Skoro otwierasz skrzynki pod apisa to może cały solace Ci wypadnie albo inny dres do golca, ja bym nie marnował hardware'u na montaż, szczególnie że komplet BO3 trochę tego pożera.

Pamiętaj że to tylko sugestie, zrób jak uważasz - to Ty masz czerpać przyjemność i satysfakcję z gry :)

rrr-roger500-rrr lubi to.
  9. tomallo99

tomallo99 User

Haha, niby nie trzeba, ale lubię grać na leniwca i daję się bić, dlatego latam karetką xd
    Mądrze napisane, na razie poczekam - może mi wyleci ze skrzynki, albo dozbieram kredek na aukcję - jeżeli nie, to go sobie sprawię na gwiazdkę ;)

Dzięki za odpowiedzi, temat można zamknąć :D

10. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

W takim razie zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.