LF-4

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika #DAS^BOOT#, 6 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. #DAS^BOOT#

#DAS^BOOT# User

Witam!
    Chciałem prosić o ogólną poradę , a mianowicie skąd najszybciej "wyciągać" lf4. Jakie wrota polecicie, kappy , epsi czy może hadesy? Klucze na potrójnym lf4?

2. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Jeżeli chodzi o wrotka to kappy (chociaż komuś innemu może pasować coś innego :) ), podczas eventu na potrójną szansę LF-4 można zdobyć dodatkowo inne przedmioty jak CPU maskujące 50 szt. / designy / części do drona.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

3. Heiken

Heiken User

jak jest helix day lf-4 nie lap kluczy bo nie warto ostatnio zlapalem 200kluczy na helix day lf-4 i ani 1 lf4 a bez helixa czy tam eventu na apisa lub zeusa zlapalem ok.100 kluczy i wpadly 2 lf4 wiec moim zdaniem nie warto na helixie lapac

4. -dshh14-

-dshh14- User

Mi nalepiej lecä z epsi

5. -Yang-[]

-Yang-[] User

Popieram - z Epsilonów mam ok 17 lf4 na dwadzieścia kilka wrót, z Kappy mam ok 10, na 30 kilka wrót, i ok 4 lf4 na ok 8 tys kluczy i ani jednej w Event na lf4, a za to aż 3 ze skrzynki z aliena poza eventem !!!

6. Cóż.. Bardziej ci kolego polecam Epsilony. Dlaczego ? a no dlatego że za Epsilon masz szanse na lf-4 50% Z kappy masz 25% a z hadesa niestety szansa jest nieznana.Możliwe że 10-25.
    Co do kluczy nwm. Ja moją jedyną lf-4 dostałem na 1-7 jak nie było eventu tak sobie otworzyłem tak zupełnie z nud bo nie mogłem znaleźć DK a tu taka niespodzianka. :D
    Ale.. nie polecam otwierać na Helixie. :D

Pozdrawiam.

Ostatnie edytowanie: 7 grudnia 2015
  7. TM_Robson

TM_Robson Guest

Z hadesa mało ich leci. Dobrze próbować jest robić kappę ponieważ jest też szansa na herkulesa dodatkowo. Wiadomo z wrót raz poleci a raz nie. Kwestia szczęścia.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

8. krwawy

krwawy User

ta 400 kluczy 4lf4 50 kap ful Her i z20 Multi w tym że z kluczy nawet nie dostałem bastiona

9. -Yang-[]

-Yang-[] User

Z Hadesa na kilkanaście zrobiony - 1 sztuka. Kiedyś misje można było w nich robić na alieny i to się i tak opłacało. Teraz te wrota są bez sensu praktycznie.

10. Jeśli nie masz jeszcze Havoców, to stawiaj Zety - dają aż 25 kluczy. Zużywaj je na evencie podwójnej lub potrójnej szansy na LF4.

Jeśli nie masz jeszcze Herculesów, to stawiaj Kappy. Mnie osobiście dużo laserów z nich wypadło. Zdecydowanie więcej niż z Epsilonów.
    Jak nie trafisz lasera, to trafisz design do drona albo w najgorszym wypadku multibooster. Jeśli nic, to trudno. Nikt nie powiedział że będzie łatwo. Trzeba mieć cierpliwość i masę uri, bo to nie jest coś co każdy może i powinien mieć bez trudu i nakładów.

11. Ostatni event x3 lf4 i z 6 boxow (2 z kalendarza i 4 kupione) wpadł mi laserek.
    Jak wszedł dzień potrójnej szansy +/-50 boxow i lf4. Jakieś parę miesięcy po wejściu znów z ok 50 kluczy laser. Według mnie opłaca się na helixie ;)
    Tylko trzeba kupować klucze, bo z kluczy z zety jakoś nie leci :p

12. kappa 43-9 lf4
    epsilon 33-7 lf4
    5000 kluczy - 30 lf4

13. Alfa.Star

Alfa.Star User

tak skrupulatnie notowales :)

14. -Yang-[]

-Yang-[] User

Nigdy nie kupowałem kluczy - to może dlatego tak marnie. Ja mam z kilku tys - ok 8 pewnie 4 LF4 . Ale kupował dalej nie będę, bo to strata uri. Wolę wrota składać.

Z kluczy natomiast Zeusa i apisa ładnie poskładałem - a nawet dwa apisy - drugi czeka cały złożony na pęknięcie pierwszego,. Zeusa mam złożonego w 80 procentach drugiego.

15. Heiken

Heiken User

3tys kluczy 3 lf-4 epsilonow i kapp jeszcze nie robie pierw jade na havocki

16. Zależy od szczęścia mi na helixie jakiś czas temu z 700 kluczy wypadło 8 albo 9 lf4, innym razem z 70 kluczy 3 lf4 też na helixie a jakiś miesiąc temu na 400 kluczy wypadł 1 ;] Co do wrót mi leci najwięcej z kappy a przy okazji zbieram herki

17. Brak aktywności w temacie, kłódka.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.