LF-5 Mortifier (ważne! Ankieta)

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika xDILEITx, 15 października 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Co sądzisz o takim rozwiązaniu?

1. Podoba mi się

6 głos(ów)
    60,0%
  2. Nie podoba mi się

4 głos(ów)
    40,0%
  1. xDILEITx

xDILEITx User

Prośba do BP aby zmienili działanie LF-5 Mortifier na takie aby obrażenia na zwykłych mapach były porównywalne z obrażeniami lasera Odyseusz aby nie zaburzać balansu rogrywki.
    Natomiast obecne statystyki LF-5 Mortifier osiągałby tylko na specjalnej mapie pvp
    gdzie walczyłyby ze sobą drużyny 5 vs 5. Aby dostać się na mapę trzeba byłoby uiścić wpisowe ( kwota do przedyskutowania) a działało by to na zasadzie portfela wirtualnego do ktorego wpłacałoby się PLN za pomocą płatnosci i jeżeli kazdy z graczy w grupie posiadałby okresloną kwotę , grupa mogłaby udać się na specjalną mapę pvp 5 vs 5 a wpisowa kwota zostałaby odliczona od salda ich wirtualnego portfela. Na tej mapie grupa która przegrałaby starcie odpadałaby oraz traciła swoje wpisowe a grupa wygrana dostawałaby mozliwosc starcia się z inną grupą losowo wybraną spośród innych wygranych grup i tak az do ostatniego starcia w którym zwycięska drużyna otrzymywałaby do swojego wirtualnego portfela nagrodę z puli wpisowego wszystkich graczy dzieloną po równo na kazdego członka grupy minus jakąś część PLN którą zabierałby dla siebie BP.
    Kwotę wygraną podczas tego wydarzenia gracz mógłby wypłacić z wirtualnego portfela na swoje konto bankowe lub spożytkować na zakupy w dziale płatności.
    ( starcia toczyłyby się do ostatniego pozostałego przy życiu spośród obu grup).
    Pomysł być może szalony ale uratowałby balans rozgrywki na zwyklych mapach, gdzie obecne obrazenia LF-5 Mortifier są zbyt duże względem innych laserów, nowy gracz może poczuć się zrezygnowany po otrzymaniu takich obrazen jakie serwuje LF-5 Mortifier w tym momencie oraz świadomością trudu ich zdobycia.
    Podsumowując poza rozsądnym balansem i nie odstraszaniem nowych graczy wprowadzenie takiego rozwiązania przyniosłoby również długotrwałe zyski dla BP , zaspokoiłoby potrzebe rywalizacji dla graczy którzy tego szukają, i ogólnie wpłynęło pozytywnie na przyszłośc gry.
    Ps. Gracze którzy do tego czasu zainwestowali w określoną liczbę laserów odyseusz nie czuliby się tak poszkodowani jak teraz.
    Dziękuję za lekturę, proszę o wzięcie udziału w ankiecie, pozdrawiam.

cichyzabójca lubi to.
  2. przestań wymyślać i pisać tu jakiekolwiek pomysły, przecież oni cię mają w dupie, nikt poza kilkoma ułomami takimi jak my i eviana tu nie zagląda.

3. Ale no co TY .... jeszcze jest dużo pustego miejsca na ekranie na długie ciągi cyferkowe .... chyba w diaboła nie grałeś gdzie klepiesz w TRYLIONACH :p
    Jaki trud? ... GDZIE? ... podpinasz plastik, robisz KLIK, płacisz .... i masz.
    Po prostu CASH GRAB nie dla biedaków

4. primo zeby były walki to pier nie mogło by być botów ani programów xd a na takie walki to ja mam wyrąbane.... jak mam lecieć i walczyć z botami i pociagami