Liczba graczy online, boty

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Querton, 17 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Querton

Querton User

Wiadomo jaka jest liczba osób online na serwerach? Czy Bigpoint już od 2? lat chcę zakryć te informacje o spadku graczy.

Pytanie co do botów, zostały usunięte 2013 roku w wakacje *język* a boty typu lecimy na mape a pet zbiera sobie boxy, też zostało to usunięte? Jeszcze 6 miesięcy temu jak nie oddałem konta dla znajomego to na 4-x czy też 2-x była duża liczba osób, które w taki właśnie sposób zbierali boxy. *coś* na dowolny punkt w mapie i PET zbierał dookoła boxy. Ale zawsze na manualu stały 3 może więcej sfe i taki atak był niekorzystny, bo miałem tylko fe :p.

Czy opłaca się powrócić do tej gry, czy już tylko strata czasu bo i tak zajmie ci miesiące do zrobienia takiej sfe bez wydania tysięcy jak zebek911. Pozdrawiam.

Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum >klik<
    Tym razem ostrzegam ;)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 listopada 2015
  2. SλώczγK

SλώczγK User

nie masz po co wracać graczy na mapach już praktycznie nie ma są już tylko boty na bitkach :p

3. -gustaf-

-gustaf- User

mamy tez inne atrakcje chociazby niektore sfe z tak spranymi paluszkami i ponadprzecietnym refleksem ze zaden emp im sie nie oprze a o walce z takimi dwoma to zapomnij.

4. Querton

Querton User

Napisanie angielskiego słów ( nie jestem pewny ) i już chcecie warnować na forum? No bez przesady, nie zachęcacie aby człowiek pozostał na tym forum ani dłużej.

Ostatnie edytowanie: 17 listopada 2015
  5. MetallicA

MetallicA User

forum jeszcze ujdzie wejdz na chat i lepiej nic nie pisz w tej chwili gracz to tylko niepotrzebny dodatek ,

6. Dokładnie, jak cm <NICK> jest to lepiej wyłączyć wgl czat bo słowo nie.tak nawet do klanowicza swojego i BAN :/
    Punkt regulaminu:
    2.10. Podważanie decyzji członków ekipy/skargi na ekipę
    Ekipa dba o porządek na forum i należy stosować się do jej poleceń. Ignorowanie tych poleceń będzie skutkować nałożeniem punktów karnych.

Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją członka ekipy, to możesz napisać skargę w odpowiednim dziale na forum. Na forach, które nie posiadają działu skarg, zgłoszenie należy kierować bezpośrednio do pomocy technicznej. Zabronione jest omawianie decyzji ekipy w wątkach innych niż do tego przeznaczone.

Ostrzegam i pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 listopada 2015
  7. Brak aktywności w temacie, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.